Închide

Bucata de pădure nivelată cu buldozerul în urmă cu două luni, în Mănăștur, a fost scoasă la vânzare pe Internet, costă aproape un milion de euro

ActualitateTop News by Mihai Prodan - iul. 05, 2021 0 3577

Bucata de pădure nivelată cu buldozerul în urmă cu două luni, în cartierul Mănăștur, a fost scoasă la vânzare pe olx.

Nu e o glumă: proprietarul parcelei de pădure nivelată cu buldozerul în urmă cu două luni a scos-o la vânzare. ”Vând teren intravilan construibil, în cartierul Mănăștur, zona Alea Clabucet, cu extras CF la zi cu o suprafață de 3.000 metri pătrați”, sună anunțul proprietarului. Prețul listat e de doar o sută de euro – dar e vorba, așa cum spune proprietarul Aurel Drânda pentru actualdecluj.ro, de 300 de euro pentru un metru pătrat, deci în total aproape un milion de euro, mai exact 900.000 euro. Anunțul e vechi de o lună și deocamdată e încă valabil, dar Drânda spune că mai multe persoane s-au arătat interesate să-l cumpere. ”M-a sunat lumea, întreabă, sunt chiar interesați vreo câteva persoane”, a spus el.

Zona respectivă apare în Planul Urbanistic General ca zonă Vs, zonă verde cu rol de complex sportiv. Specialiștii Primăriei Cluj-Napoca au arătat recent pentru actualdecluj.ro că la nivelul instituției nu s-au depus documentații sau nu s-au inițiat demersuri pentru proiecte în zona verde la care au făcut referire clujenii și unde a apărut buldozerul. Nici baza Unirea, nici alți proprietari ai terenurilor în cauză nu au pornit astfel de proiecte arată cei de la Strategii Urbane. Aceștia i-au liniștit pe clujeni că în zonă nu se pot construit nici blocuri și nici vile.
Este vorba de același teren care a revoltat, în urmă cu câteva luni, mai mulți mănăștureni care au observat cum o bucată din pădurea Făget e nivelată cu buldozerul și s-au temut că aici va răsări un bloc. Un clujean a comparat pentru actualdecluj.ro fotografiile din anunțul de vânzare ca să se asigure că e vorba de același teren.

Citește detalii:

Se nivelează pădurea de lângă baza Unirea din cartierul Mănăștur, cu buldozerul. „În curând vom avem numai blocuri și betoane”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.