Închide

Concert gratuit la biserica reformată de pe strada Mihail Kogălniceanu într-un turneu cu concerte în clădiri remarcabile

Actualitate by Mihai Prodan - iul. 05, 2021 0 608

Concert gratuit la biserica reformată de pe strada Mihail Kogălniceanu în cadrul turneului SoNoRo Conac, care are loc în trei orașe din Transilvania, în 15 clădiri cu istoric remarcabil.

Turneul are loc din iulie până în septembrie iar accesul la concerte e gratuit, cu rezervare prealabilă. ”SoNoRo și-a propus să revitalizeze opere arhitecturale importante din România, dar și să aducă muzica de cameră în zone de o mare însemnătate culturală”, arată organizatorii.

Miercuri 7 iulie e programat un concert SoNoRo Conac în Biserica Reformată Calvină din Cluj-Napoca. Programul concertului cuprinde lucrări de Pablo Casalas, Zoltán Kodály, Wolfgang Amadeus Mozart, în interpretarea muzicienilor Alissa Margulis la vioară, Răzvan Popovici – violă și Kyril Zlotnikov – violoncel. Accesul este liber, în baza unei rezervări la adresa de mail rezervari@sonoro.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare