Închide

BREAKING Mama care și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani rămâne în arest. Curtea de Apel i-a respins recursul

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 10, 2019 0 306

foto captură video Pro TV

Clujeanca de 36 de ani care și-a omorât unul dintre copiii săi de doar nouă ani în bătaie rămâne în arest preventiv, după ce instanța Curții de Apel Cluj i-a respins recursul ca nefondat.

Sonia Maria Alb e clujeanca ce a șocat o țară întreagă după ce și-a bătut copilul atât de rău, cu concursul celorlalți doi copii ai săi, încât l-a lăsat fără suflare. Ea a fost arestată preventiv în urmă cu trei zile dar a atacat decizia Tribunalului Cluj la instanța superioară. Recursul s-a judecat în urmă cu puține minute și a fost respins ca nefondat.

Alb e încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și a contstat încheierea penală din 7 iulie a Tribunalului Cluj care a decis arestarea sa preventivă. Completul de Drepturi și Libertăți de la Curtea de Apel a respins însă contestația sa.

Soluția pe scurt: în baza art. 204 C.pr.pen. respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpata ASM, în prezent arestată în Centru de Reținere și Arestarea Preventivă Cluj, împotriva încheierii penale nr. 483/C/07 iulie 2019, pronunțată de către judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Cluj.

Stabileşte în favoarea Baroului Cluj, suma de 313 lei, reprezentând onorariu avocat din oficiu, sumă ce se va avansa din Fondul Ministerului Justiţiei.

Obligă contestatoarea-inculpată la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă.

Citește și:

Eșecul unui sistem. Detalii înfiorătoare în cazul băiatului de 9 ani ucis în bătaie de mamă

CJ Cluj: Femeia care și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani era diagnosticată cu retard mintal, dar psihologul DGASPC a recomandat integrarea în familie a copiilor ei

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu