Închide

Boc s-a trezit din nou: cartiere de locuințe într-o lungă campanie electorală 2019-2020

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - sept. 30, 2019 4 966

Primarul Emil Boc lansează teoria construirii unor noi cartiere în municipiul Cluj Napoca, că tot ne aflăm în decursul unei lungi campanii electorale. Deputatul PSD Horia Nasra reamintește că Boc se laudă de 15 ani că va construi cartiere în Cluj, idei pe care le reia în prgaul fiecărei campanii electorale.  „În realitate, proiectele lui Emil Boc au rămas doar la stadiul de cartiere din hârtie, promisiuni electorale nerealizate”, a comentat Nasra. Acesta a enumerat proiectele promise de Boc:

  • Cartierul Valea Gârbăului este o promisiune în vânt a Executivului primăriei Cluj-Napoca. Proiectul prevedea construcţia cartierului pe un teren de 12,7 hectare şi trebuia realizat printr-un parteneriat între Primărie și bănci comerciale, prin licitaţie publică de asociere.
  • Cartierul Tineretului este o altă promisiune imobiliară  nerealizată. Proiectul, în cifre, trebuie să cuprindă: 2.894 apartamente la standard mediu, 1.132 apartamente la standard superior, 196 apartamente penthouse, 363 apartamente în locuinţe terasă, 71 case înşiruite, 300 case cuplate, 358 de case detaşate, 162 de vile pe terenuri individuale, 384 apartamente în regim de locuinţe sociale.
  • În anii trecuţi, Emil Boc promitea şi un nou cartier de locuințe în Borhanci. Aceasta, la rându-i, se înscrie în lista cartierelor imaginare, pe care Emil Boc le promite de paisprezece ani clujenilor dar în realitate avem doar cartiere megalomanice din hârtie!

“Ne-am bucura dacă măcar 15% din promisiunile electorale ale domnului Emil Boc ar fi  acoperite. În 2019 a anunţat electoral trei noi cartiere, unul de 100.000 de locuitori, în condiţiile în care traficul este sufocant, soluţiile de descongestionare lipsesc cu desăvârşire, numărul de locuri în creşe şi grădiniţe este alarmant de mic iar cei din Consiliul Judeţean Cluj nici măcar nu au identificat un teren pentru construirea Spitalului Pediatric Monobloc. Executivul primăriei este în lumea viselor şi cineva trebuie să-i trezească pe Boc şi Tarcea… Să-şi onoreze promisiunile electorale din campaniile trecute şi apoi să emită noi promisiuni.” spune Horia Nasra (foto jos).

4 comentarii

  1. dar de ce nu ne spune Nasra ce au facut concret consilierii locali si judeteni PSD? au propus vreodata, in nume propriu (nu laolata cu ceilalti) un proiect de hotarare?

  2. Nu e si GURA data cand PROMITE si nu face. Ii place sa promită si sa nu se finalizeze nimic.Cartierele Tineretului, Lomb sunt finalizate de vreo 7 ani. Nu stiu cum de nu le ati vizitat inca. Păcat ca se minte frumos si elegant in orasul de 5 stele.

  3. Nu e prima data cand PROMITE si nu face. Ii place sa promită si sa nu se finalizeze nimic. Cartierele Tineretului, Lomb sunt finalizate de vreo 7 ani. Nu stiu cum de nu le ati vizitat inca. Păcat ca se minte frumos si elegant in orasul de 5 stele.

Scrie un comentariu