Închide

Biletele și bus station-ul către Electric Castle se iau de la Iulius Mall și anul acesta (P)

ActualitateFestivalSocial by Actual de Cluj - iul. 18, 2023 0 772

Ți-ai pregătit biletele, ai memorat line-up-ul, ai intrat în mood-ul de festival? O singură zi te mai desparte de aventura Electric Castle 2023, iar ca și în anii trecuți, Iulius Mall devine „portalul” către distracție: bus station-ul care te duce la festival este amplasat în fața Iulius Mall. Tot de la voi știm că orice festivalier are cel puțin o piesă statement în ținuta sa, așa că ți-am pregătit și Electric Offers de neratat.

 Clujul freamătă pe ritmurile Electric Castle, iar la Iulius Mall am început să ne pregătim de cea mai efervescentă perioadă din an. De miercuri şi până duminică inclusiv, la  Iulius Mall, în fața Iconic Garden, va fi amplasată stația Electric Buses, unde vor veni și pleca autocarele către Bonțida. Biletele le poți achiziționa tot din Iulius Mall, după următorul program:

  • – în intervalul orar 10.00 – 22.00 din Atriumul principal, în Iulius Mall;
  • – după ora 22.00 din Curtea de Onoare (intrarea exterioară principală), zona Pizza Hut și ZARA.

Nu uita nici de Electric Offers! Dacă vii cu brățara de festival în magazinele partenere, ai reduceri de până la 50% la piese vestimentare, încălțăminte, accesorii și produse de beauty. Consultă catalogul online pentru inspirație, dar și să descoperi unde ai cele mai bune deal-uri! Parteneri principali sunt: UManIl PassoBuzz și SportVisionNe vedem la Electric!

Acest text are caracter PUBLICITAR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu