Închide

Baza sportivă La Terenuri, din cel mai mare cartier din Cluj-Napoca, termen nou de executare, mai așteptăm o jumătate de an

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - ian. 03, 2022 0 2656

Baza sportivă La Terenuri, din cel mai mare cartier din Cluj-Napoca, Mănăștur, ar urma să fie finalizată la jumătatea acestui an – acesta e noul termen înaintat de constructor, deși lucrările trebuiau finalizate încă de anul trecut.

”Baza sportivă La Terenuri este în întârziere din cauza incapacității firmei”, a spus azi primarul Emil Boc, într-o conferință de presă. ”Termenul de finalizare, recomandat de ei – pentru că pentru orice zi plătesc taxe de întârziere – e iunie. Cu cât termină mai repede cu atât plătesc penalizări mai puțin”.

Baza sportivă „La Terenuri” va avea peste 4,2 hectare și facilități pentru practicarea sporturilor, dar și pentru recreere destinate copiilor, adulților, dar și vârstnicilor. Va fi amenajată și o zonă cu clădiri unde se pot practica și activități sportive. Proiectul prevede și plantarea a peste patru sute de copaci.

Citește și:

Noul termen pentru finalizarea Bazei La Terenuri

S-a semnat contractul. Baza sportivă La Terenuri din cel mai mare cartier al Clujului ar urma să fie gata în toamna lui 2021

Primarul e optimist că baza „La Terenuri” va fi terminată până la toamnă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu