Închide

Primarul e optimist că baza „La Terenuri” va fi terminată până la toamnă

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - ian. 14, 2021 0 486

După ce clujenii au semnalat în 2020 că Primăria s-a lăudat cu deschiderea șantierului bazei La Terenuri din Mănăștur, iar după inaugurare nu s-a lucrat mai nimic pe acesta, primarul Emil Boc spune că administrația monitorizează atent lucrările și că termenul de finalizare este finalul verii 2021.

„Baza sportivă La Terenuri e la limită, dar are termen de finalizare 2021, pe sfârșitul lui august și trebuie să o terminăm. Acolo vom monitoriza foarte atent lucrările, ca cei care au contractul să se încadreze în termen și să nu fie trecuți pe lista rușinii. Dacă nu, vor intra și ei pe lista rușinii și vom tot vorbi de ei în fiecare zi, până când, așa cum au făcut și cei din zona centrală, vor termina”, a declarat primarul Emil Boc, la Napoca fm.

Contractul de proeictare și execuție este deținut de asocierea Ro-Verde Landscaping SRL ca antreprenor general, Cris Garden SRL, Open Trans Construct SRL, Electrogrup și Prospect Drill SRL și are o valoare de peste 26,5 milioane lei.
Durata de realizare a investiţiei este de 16 luni (120 zile proiectare și 12 luni execuție). Contractul a fost semnat în 28 aprilie 2020. Primăria a anunțat să a deschis șantierul în luna iunie 2020. Pe tot parcursul verii însă mănășturenii au semnalat că nu se lucrează pe șantier. Surse din administrația locală ar fi motivat că au fost probeleme cu obținerea avizului de mediu, de aceea ar fi întârziat șantierul.
Panoul de șantier specifică ca termen pentru finalizarea lucrarării data de 22 iunie 2021.
Baza sportivă „La Terenuri” va avea peste 4,2 hectare și facilități pentru practicarea sporturilor, dar și pentru recreere destinate copiilor, adulților, dar și vârstnicilor. Va fi amenajată și o zonă cu clădiri unde se pot practica și activități sportive. Prin proiect vor fi plantați și peste 400 de copaci.
vezi și: Au început lucrările la baza sportivă ”La terenuri” din Mănăștur
Amenajarea bazei „La Terenuri” e victoria civicilor care au lucrat în cartier. Ce spun ei despre șantier, unde greșește Primăria și ce nu a făcut pentru locuitorii din Mănăștur

Nici un comentariu

Scrie un comentariu