Închide

Noul termen pentru finalizarea Bazei La Terenuri

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 16, 2021 0 401

10 octombrie este termenul la care trebuie finalizată baza sportivă La terenuri din cartierul Mănăștur pregătită pe un teren de peste 3 hectare al cărei șantier a ajuns la 30%, a anunțat primarul Emil Boc la ședința Consiliului Local din 16 iunie.

El a spus în 11 iunie că șantierul este la 30% și are ca termen de finalizare luna septembrie, plus zilele ploioase în care constructorii nu au putut lucra. A fost și pe șantierul obiectivului și a prezentat imagini cu acesta.

A reiterat și faptul că, dacă nu se va respecta termenul de finalizare, constructorul e pasibil să ajungă pe lista rușinii și să nu mai lucreze în Cluj-Napoca.

Primăria a semnat la finalul lunii aprilie 2020 contractul pentru proiectarea și execuția bazei La Terenuri cu RO-Verde Landscaping și Electrogrup la valoarea de peste 26,6 milioane lei (5,5 milioane de euro). Licitația fusese estimată la  6,9 milioane de euro. Contractul a fost semnat în 28 aprilie în cadrul unui eveniment organizat la Primărie și transmis live pe Facebook. Primarul Emil Boc susține atunci că respectivul contract implică 120 de zile pentru proiectare și un an de zile pentru execuție. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în, în 4 mai.

RO-Verde Landscaping și Electrogrup sunt firme deținute de Ioan Olteanu, supranumit „părintele spațiilor verzi din capitală”, cel care deține și Garden Center Group, firma care se bate acum pentru contractul de întreținere a zonelor verzi din Cluj-Napoca. Firmele lui Olteanu au mai deținut contracte cu municipalitatea. Electrogrup este deținută de frații Teofil și Simion Mureșan și a lucrat, de asemenea, cu Primăria din Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu