Închide

Avocatul Dan Codrean, lansat oficial de Pro România în competiția electorală pentru Primăria Cluj Napoca

Uncategorized by Actual de Cluj - iul. 25, 2020 0 907

Candidatul Pro România la Primăria Cluj Napoca, tânărul avocat Dan Codrean, și-a lansat programul de guvernare, împreună cu candidații propuși pentru Consiliul Local, sub titulatura: „Agenda Cluj-Napoca 2030”.

Codrean a subliniat că tote propunerile din programul său sunt un răspuns la așteptările comunității clujene, proiecte care urmăresc o îmbunătățire a calității vieții, fie că este vorba despre sistemul de trafic rutier, despre educație sau urbanism.

„Lansăm un program în care am ne-am stărduit să integrăm în special ideile care ni s-au transmis de la nivelul comunității clujene, și, evident, noi am îmbunătățit cu soluții. Am pus elementul de subiectivism, faptul că suntem clujeni și știm care sunt minusurile sau care sunt plusurile de care avem nevoie. Am gândit pe termen mai larg, pentru că a face planuri doar pentru un singur mandat este incorect. De aceea, planul nostru de dezvoltare pentru Cluj-Napoca urmărește o perioadă de 10 ani. În acest program veți observa multe din punctele problematice cu care se confruntă toți clujenii, că este vorba despre urbanism – unde semnalăm foarte multe lipsuri – că e vorba despre trafic sau sistemul de școlarizare – venim cu soluții pe care le propunem pentru a îmbunătăți calitatea vieții”, a transmis Dan Codrean.

În cadrul programului lansat de Pro România Cluj sunt evidențiate patru componente majore: administrație publică, infrastructură și urbanism, economie, social, cu propuneri de proiecte de la profesionalizarea personalului administrativ și până la digitalizarea serviciilor publice, de la crearea unor inele de circulație pentru descongestionarea traficului și până la punerea în valoare a arhitecturii istorice din centru, respectiv modernizarea fațadelor în cartiere, de la aplicarea principiilor economiei bazate pe cunoaștere și ale antreprenoriatului, până la modernizarea serviciilor medicale publice, de la crearea unui dialog real între mediul de afaceri și universități și până la adaptarea serviciilor sociale pentru nevoile reale ale celor aflați în situații de risc.

„Vreau să reușim să impunem toate aceste proiecte solide din programul nostru, pentru a spori calitatea vieții la Cluj Napoca, astfel încât fiecare cetățean să poată spună că traiul a devenit conform așteptărilor sale”, a transmis Codrean.

De profesie avocat, Dan Codrean are 38 de ani, iar pentru o scurtă perioadă a fost și subprefect al Clujului. Este absolvent Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj. Din  2006 este membru al Baroului Cluj. A intrat în politică în urmă cu 15 ani.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu