Închide

Audiența pe mail, noua invenție a oamenilor lui Boc în an electoral

Actual de ClujActualitateTop News by Luminiţa Silea - ian. 15, 2019 0 747

Un e-mail la care Emil Boc a spus că e unic deținător de parolă este disponibil pentru toți cei care vor să facă reclamații adresate personal primarului. Adresa respectivă este lucruricaremaenervează@yahoo.com. Boc a spus că va oferi un raport lunar cu privire la rezolvarea sesizărilor primite pe respectiva adresă.

Primarul Boc a spus public că s-a lovit de sintagma „lucruri care enervează” în periplul său prin oraș, așa că s-a decis să o preia și să facă o adresă de e-mail cu acest nume, unde toți cei care vor să îi spună ceva primarului pot să o facă direct. ”Am decis să fac o adresă de e-mail – [email protected] – unde clujenii pot scrie tot ce îi enervează, chestii mai mărunte. Sesizările de pe aplicaţia My Cluj merg direct către funcţionarii publici, pe această adresă de e-mail, mesajele ajung direct la primar. Promit să prezint lunar un raport cu ce sesizări am primit şi ce am rezolvat dintre ele. Vreau să nu ne enervăm pe nimic când mergem prin oraş”, a declarat Boc.

Clujenii s-au plâns în repetate rânduri că prin aplicația My Cluj, unde se pot depune online sesizări către Primăria Cluj, funcționarii Primăriei dau răspunsuri standard și nu rezolvă neapărat problemele sesizate.

În plus, oamenii îi reproșează deja de mult timp faptul primarului că nu mai obișnuiește să stea de vorbă cu ei așa cum o făcea în mandatele trecute, prin sistemul de audiențe.

Vezi și: 2019, anul marilor vechi proiecte la Primărie și primul în care primarul spune că le cere oamenilor săi să facă un salt în privința calității serviciilor

În anul electoral 2016, înainte de a avea loc alegerile locale, Emil Boc s-a mutat în mediul online și a pornit audiențe pe Facebook unde intra live în fiecare săptămână ca să discute cu internauții.

După ce a câștigat mandatul 2016-2020, Boc a preferat să meargă la emisiunile locale ca să facă anunțurile Primăriei și să ”discute” cu cetățenii nemulțumiți.

Boc a făcut declarații la postul de radio Realitatea FM.

 • author photo two

  Luminiţa Silea

  Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare