Închide

Armin van Buuren compune imnul celui mai mare festival de muzică din România, are cel mai lung show din carieră la Cluj

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 12, 2019 0 300

„Regele Untold”, Armin van Buuren, compune imnul din acest an al celui mai mare festival de muzică din România, Untold de la Cluj, și are cel mai lung show din cariera sa la un festival pe scena Cluj Arena – asta anunță azi organizatorii festivalului din centrul Clujului, cu trei săptămâni înainte de ediția din acest an.

„În lumea muzicii dance și dincolo de ea sunt extrem de puține conexiunile atât de puternice ca și cea dintre regele muzicii trance, Armin van Buuren, și publicul festivalului Untold”, spune purtătorul de cuvânt al festivalului, Ioana Chereji. „Fiecare set live de la Untold al DJ-ului de renume mondial s-a dovedit a fi un spectacol incredibil, care a implicat totul, începând de la piesele trance până la lacrimile de bucurie și până la a sta pe scenă cu câteva ore mai mult doar pentru că nimeni nu-și dorea ca show-ul să se termine. Astăzi, când mai sunt doar trei săptămâni până la începerea ediției aniversare din 2019 a festivalului Untold, Armin van Buuren și Avian Grays le dezvăluie fanilor imnul oficial al festivalului: „Something Real” cu Jordan Shaw”.

În plus în acest an Armin van Buuren va avea pe scena principală a festivalului cel mai lung set din cariera lui: ziua Armin la Untold. „Setul live al lui Armin van Buuren de la Untold va fi mai mult decât o performanță extinsă (sic-n.red.). Pentru această ocazie unică, DJ-ul desemnat de cinci ori cel mai bun DJ din lume va muta propria producție de festivaluri din Olanda în România. În plus, spectacolul va cuprinde numeroși oaspeți surpriză, inclusiv Josh Cumbee, cunoscut datorită piesei Sunny Days, Jordan Shaw și Sam Martin. Totodată, spectacolul va aduce și muzică nouă – printre care și imnul oficial – și chiar o linie specială de îmbrăcăminte: Armin Untold. „Nu este un secret că festivalul Untold are un loc special în inima mea, așa că atunci când a apărut această oportunitate, nu am mai stat nici o secundă pe gânduri. Este o onoare pentru mine să compun imnul oficial al festivalului, pentru ediția aniversară din acest an și sunt super încântat că, în ziua Armin la Untold vom avea împreună cu publicul, cel mai lung show live pe scena unui festival, din cariera mea. Va fi magic! Vă asigur de asta!”

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu