Închide

Armin van Buuren anunță un show unic la Cluj. Spectacolul se va încheia doar la cererea publicului. „Va fi o noapte de neuitat, de ținut minte”

ActualitateFestivalTop News by Catalin Suciu - aug. 02, 2019 0 2552

Supranumit regele Untold, DJ-ul Armin van Buuren anunță un spectacol unic în această noapte pe scena principală.

Artistul vine însoțit de o echipă întreagă de producție și de mai mulți artiști care vor urca pe scenă. Vor fi mai multe momente cu muzică cântată în direct de artiști, vor fi și elemente de orchestră. Pe scurt, van Buuren propune un SHOW pe care nu l-a mai produs nicăieri și e și singura dată când o va face. DJ-ul a anunțat că nu era hotărât să revină anul acesta la Cluj. Totul s-a schimbat, însă.

„Mă bucur că m-am întors .Trebuie să fiu sincer: când mi s-a cerut să vin la Untold am avut anumite dubii. Anul trecut am avut un șow special și nu știam ce-aș putea face din nou, care să mai surprindă. Am zis așa: eu revin doar dacă mergem până la capăt! Ce să mai fac eu în două sau trei ore? Am zis să facem ceva ce nu am mai făcut. Dacă mă întrebați cât voi sta pe scenă, nu știu ce să vă răspund.Voi sta atâta timp cât vor dori oamenii, nu am o oră la care trebuie să termin spectacolul. Atâta timp cât voi vedea energie și un public care apreciază actul artistic, voi fi pe scenă. Sper să ne ajute și vremea, dar oricum, chiar dacă plouă nu e un motiv să termin. Dacă ploaia îi trimite pe oameni dimineață acasă, atunci înseamnă că închei și eu. Dacă oamenii rămân indiferent de vreme și apreciază ceea ce fac, eu rămân”, a anunțat artistul într-o conferință de presă.

van Buuren rememorează spectacolele pe care le-a avut în toți acești ani la Untold. Își aduce aminte că prima dată, după două ore, când în mod normal, programul său se încheiase, pe stadion erau zeci de mii de oameni.  A stat timp în plus. Apoi managerul l-a întrebat la următoarele ediții dacă vrea să stea și mai mult scenă. „Sigur, eu nu mă opresc!”, i-a spus.

De la două ore pe scenă, van Buuren a trecut la trei ore și jumătate, apoi la cinci ore. „Aveam 70.000 de oameni dimineața în fața mea, wow, a fost ceva fantastic. Le mulțumesc și organizatorilor, totul e pregătit la un nivel foarte înalt. Eu știu ce înseamnă pregătirea unei asemenea producții și n-am decât cuvinte de laudă. Mă bucur de toată experiența de la Untold și de România, o țară foarte frumoasă pe care, din fericire, am apucat s-o vizitez tot mai mult. Nu vreau să dezvălui tot ce vom face la noapte. Vom filma și un videoclip ce va sta pentru totdeauna pe canalul meu. Va fi o noapte de neuitat”, promite Armin.

VIDEO/ UNTOLD, ziua 1: Clujul, pe harta lumii. „Vom face turism pentru voi, e senzațional aici!”

UNTOLD 4: Răsăritul din Cluj e al lui Armin

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu