Închide

Aproape patru sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi în Cluj, cele mai multe din România după București, 2000 de cazuri depistate într-o săptămână

SănătateTop News by Actual de Cluj - aug. 18, 2022 0 155

Aproape patru sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi în Cluj, cele mai multe din România după București, de departe.
În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 396 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe din țară după București, iar numărul total al cazurilor de infecție depistate în Cluj de la debutul pandemiei până în prezent se apropie de pragul de 180.000, cele mai multe din România după cele din Capitală, în acest interval. Până acum în Cluj au fost depistate, de la debutul pandemiei în primăvara anului 2020, un număr de 179.315 de cazuri de infecție.
Rata de infectare ajunge azi în Cluj la 6,82 cazuri la mie, cea mai mare din România după cea din București, aproape dublă față de media națională care azi ajunge la 3,65 cazuri la mie. Spre comparație, în urmă cu o săptămână, în 11 august, rata de infectare era în Cluj de 8,2 cazuri la mie. De atunci și până acum în județ au fost depistate aproape două mii de cazuri noi.

În spitalele din Cluj se află azi 181 de pacienți infectați cu coronavirus, dintre care 16 sunt la Terapie Intensivă, în stare critică.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare