Închide

Anunț CTP Cluj: suplimentarea mijloacelor de transport în comun odată cu începerea anului școlar 2023-2024

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 08, 2023 0 456

În atenția publicului călător !

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA vine în sprijinul publicului calator prin suplimentarea mijloacelor de transport în comun cu aprox. 25%, incepand cu data de 11.09.2023, ca urmare a inceperii anului scolar.

In colaborare cu Primaria municipiului Cluj-Napoca, se va relua de marti, 12.09.2023 transportul elevilor din clasele 0 – 4 la scoli, cu autobuze dedicate, pe 14 trasee, din cartierele Manastur, Zorilor – Faget, Gheorgheni, Marasti, Grigorescu, Buna Ziua, zona Iris si Lombului.Autobuzele vor avea ca destinatie liceele din centrul municipiului Cluj-Napoca, aceste trasee fiind cunoscute deja de elevi si de apartinatorii acestora. Liceele deservite sunt: Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, Liceul Teoretic Avram Iancu, Seminarul Teologic Ortodox, Seminarul Bathory Istvan, Liceul Teoretic Bathory Istvan, Colegiul National Emil Racovita, Liceul Teologic Reformat, Liceul Teoretic Apaczai Csere Janos, Liceul Teoretic Gheorghe Sincai, Colegiul National George Cosbuc.

De asemenea, toti elevii au la dispozitie mijloace de transport special destinate avand inscriptia “TRANSPORT ELEVI” cu plecari dupa ora 7:10 din cartiere spre centrul municipiului si reintoarcerea in jurul orei 14:00, pe urmatoarele linii:
Autobuze: 9 – 24 – 30 – 31 – 35 – 39 – 42 – 43B – 46B;
Troleibuze: 3 – 5 – 6 – 25;
Tramvaie: 101 – 102 .

Primaria va subventiona transportul elevilor din Colonia Sopor, Valea Fanatelor respectiv Colonia Pata Rat, pana in Cluj-Napoca. In colaborare cu Primaria comunei Floresti, se va relua de marti, 12.09.2023 transportul elevilor la scolile Dumitru Tautan si Gheorghe Sincai din Floresti, cu autobuze dedicate, pe 6 trasee. De asemenea, primaria Apahida va asigura transportul elevilor din comuna.

Se efectueaza in continuare transportul tinerilor nedeplasabili cu dizabilitati neuromotorii, cu microbuze special dotate, pe trasee stabilite de comun acord cu Primaria municipiului Cluj–Napoca si, respectiv: Directia de Asistenta Sociala si Medicala Cluj-Napoca , Asociatia Caritatea Umanitar Internationala, Gradinita Malteza, Asociatia pentru Protejarea si Ajutorarea Handicapatilor Motor (Centrul de zi Napoca Proteus, Clubul Prietenia si Tanarul Singuratic), Asociatia Hans Spalinger, Scoala Gimnaziala Speciala Transilvania Baciu.

Transportul de noapte se realizeaza cu troleibuze si autobuze electrice, intre orele 22:50 – 02:30, prin intermediul a trei linii :
Linia 5 N (Aeroport – zona centrala – P-ta Garii);
Linia 25 N (Str. Bucium – zona centrala – Str. Unirii);
Linia 54 N (Cart. Zorilor – zona centrala – Cart. Grigorescu).

Programele de circulatie vor putea fi consultate pe site-ul companiei: www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil TRANZY (disponibilă din Google Play și App Store).

Vă mulțumim.
Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare