Închide

Angajații aeroportului cer demisia lui Oleleu

ActualitateTop News by Cosmina Fernoaga - iul. 18, 2014 0 271

Protestele angajaților de la aeroportul din Cluj continuă azi, cu o asistență mai puțină decât ieri, dar featuring un consilier județean.

âteva zeci de angajați ai aeroportului, în mare parte membri de sindicat, au venit azi din nou în fața Consiliului Județean Cluj, pentru a protesta la fel ca ieri pentru situația în care se află acum aeroportul. Mai concret, angajații aeroportului stau la mâna autorității tutelare, care trebuie să garanteze un împrumut de 50 de milioane de lei. Banii vor merge pentru lucrări deja executate, dar protestatarii se tem că, în lipsa acestor bani, nu își vor primi salariile.

Protestatarii, câteva zeci, au cerut demisia vicepreședintelui Ioan Oleleu. De după geamurile cu folie reflectorizantă, Oleleu a chemat în cabinetul să o delegație a sindicatului, pentru a-i înmâna un document.

Mai semnalăm că la protestul de azi – nu și la cel de ieri – și-a anunțat prezența și consilierul județean Mihai Seplecan, cel care anunțase în urmă cu două luni că vrea șefia instituției după ce președintele CJ Cluj Horea Uioreanu a ajuns în arest preventiv.

Protestatarii iau pauză în weekend, dar au anunțat că vor fi prezenți din nou în fața instituției, începând de luni.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare