Închide

Se face rocada la Domeniul Public. Ion Pantelimon preia conducerea regiei primăriei

AdministrațieTop News by Luminiţa Silea - iul. 18, 2014 1 948

 

Echipa care a mai lucrat în 2007-2008 în fruntea Regiei Autonome a Domeniului Public va conduce , din nou structura, începând cu luna aceasta. În urma concursul de recrutare și selecție a directorilor au fost calificați Ion Pantelimon – director general, Ioan Morocăzan – director tehnic și Bumb Zoița Olimpia – director economic.

Selecția s-a derulat din 1 până în 17 iulie. Morocăzan și Bumb sunt oamenii de încredere a lui Pantelimon, acesta lucrând cu ei și în trecut, atât la Direcția Regională de Drumuri, cât și în fostul mandat la RADP. fiecare din cei candidați sectați au dat concursuri individuale pentru fiecare post.

Pantelimon a lucrat timp de aproximativ un an în cadrul RADP, în subordinea lui Ioan Morocăzan cel care a condus până acum regia. El a ocupat poziția de șef la secția drumuri a regiei. Morocăzan a declarat pentru actualdecluj.ro că a început să lucreze în subordinea lui Pantelimon încă din 2005-2006, fiind angajat inginer la mecanizare la regionala de drumuri și poduri. „Am făcut și pe șoferul și mă bucur că am demonstrat că pot prin faptul că am condus regia primăriei. Nu m-am gîndit niciodată că sunt șeful lui Pantelimon. Faptul că el a acceptat să lucreze din nou la noi, a fost un câștig real pentru regie și angajați”, a spus Morocăzan.

Între 2007-2008, cei trei au mai condus RADP-ul, de pe aceleași poziții pe care s-au calificat în prezent. Pantelimon a fost între 2009-2012, director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj. Zoița Bunb a lucrat în această perioadă cu el ca director economic. Morocăzan a rămas să conducă regia primăriei. Înainte să se întoarcă la RADP, în 2013, Pantelimon a mai lucrat timp de aproximativ un an ca director adjunct în cadrul Societății de Construcții NApoca. La  direcția de drumuri s-a ocupat de centura controversată de Est a Clujului, iar la Napoca de proiectul centrului de deșeuri.

RADP nu are o situația foarte roz și are pierderi și datorii, însă recent a prezentat forului local un plan de redresare care presupune preluarea portofoliului de lucrări de modernizare și reparații străzi, deținut în prezent de consorțiul Diferi-Kiat. De altfel, regia domeniului public are și în prezent contracte cu cele două societăți, dar și cu furnizorii de utilități – E. On Gaz, Regia de Termoficare sau Compania de Apă Someș pentru care lucrează pe partea de refaceri ale carosabilului, la intervențiile acestora.

Un comentariu

  1. ami place ca a ajuns acolo cit alucrat la groapa ecologica au mers lucrurile bine felicitari daca mai statea poate se putea termina lucrarea avea idei bune

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

Articole similare