Închide

„Alianța vestului” n-a adus Clujului nimic. „Este doar PR politic”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - feb. 14, 2020 0 504

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, arată ca a trecut mai bine de un an de când s-au pus bazele „Alianței Vestului”, de către primarii Emil Boc, Ilie Bolojan, Gheorghe Falcă și Nicolae Robu, fără ca această inițiativă să fi produs vreun rezultat. Nasra arată că niciun proiect concret de infrastructură nu a fost gândit în cadrul acestei asocieri, care să le aducă vreun beneficiu locuitorilor din Cluj, Oaradea, Arad și Timișoara. „Este vorba doar despre PR politic electoral, în beneficiul celor patru primari liberali”, a comentat deputatul Nasra, pe bună dreptate, atenționând că în cadrul acestei asocieri doar Clujul și Timișoara, spre exemplu, suportă cheltuieli de 160.000 de euro, fără să se vadă rezultate.

„Cei patru primari spun mereu că vor face, numai că realizările lipsesc cu desăvârșire: zero fonduri europene atrase, zero demersuri şi kilometri din autostrada promisă, care urma să conecteze cele patru oraşe, Timişoara – Arad – Cluj-Napoca – Oradea. În ciuda faptului că trei dintre cele patru comunități se bucură și de suportul consiliilor județene, că trei președinți sunt alături de cei patru primari, lideri ai PNL, chiar dacă din octombrie au la dispoziție un guvern liberal și inclusiv un ministru al transporturilor ardelean, pălăvrăgeala politică și PR-ul strict electoral duc în derizoriu toată această inițiativă”, a tranmis Nasra.

Reacția deputatului clujean social-democrat vine în contextul în care ministrul transporturilor, Lucian Bode, se află astăzi în vizită la Cluj Napoca, pentru a participa la întâlnirea „Alianței Vestului”. „Dacă tot are loc această întâlnire la Cluj, fiind în vizită și ministrul Transporturilor, le solicit primarilor să anunțe public ce își propun, concret, să facă în cadrul acestei alianțe politice: câți kilometri de autostradă și de cale ferată care să lege cele patru orașe, cu prezentarea aproximativă a costurilor aferente și a termenelor de execuție. Nu ne interesează proiecte fanteziste, precum Robu care se teleportează la Bolojan și Falcă care vine la Boc printr-un tunel sub Apuseni”, a comentat ironic Nasra.

Vom reveni cu informații din cadrul întâlnirii „Alianței Vestului”.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare