Închide

Adrian Falub, ofertat de o formație din Liga 1. Ce spune managerul Ioan Ovidiu Sabău

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 04, 2018 1 906

Adrian Falub se află pe lista lui Astra Giurgiu, echipă care a participat în play-off și a terminat sezonul pe locul 5 în Liga 1.

El este unul dintre principalii candidați la postul lăsat vacant de Gigi Mulțescu, al cărui contract a expirat în această vară. De altfel, președintele Astrei, Dani Coman, a confirmat că îl dorește pe Falub pe bancă: „Da, suntem interesaţi de Adrian Falub. Discutăm şi cu el, dar şi cu alţi antrenori valoroşi”, a spus acesta pentru prosport.ro.

Managerul Universității, Ioan Ovidiu Sabău, susține că Falub va continua și în acest sezon în liga a doua, alături de „U”. „Poate se află pe o listă de cinci-șase antrenori, așa cum își face orice club atunci când își caută antrenor, dar cu el nu a discutat nimeni. Eu cred că dacă ar fi fost căutat de cineva de acolo, mi-ar fi spus. El rămâne la noi, va continua. Mi-ar fi spus dacă primea o ofertă, sunt sigur de asta. În plus, am făcut, cred eu, o treabă bună aici”, a precizat Sabău pentru actualdecluj.ro.

Universitatea va juca din acest an în liga secundă și are ca obiectiv promovarea imediată în prima ligă. De altfel, „șepcile roșii” au bifat deja cini transferuri (DETALII), iar câteva mutări urmează a fi oficializate în zilele următoare. „Negociem cu mai mulți jucători, cu trei-patru, poate cinci. Am mai discutat și cu alții, dar ne-au luat-o alții înainte și au plecat altundeva, am ratat vreo trei buni. Dar căutăm în continuare, suntem în discuții”, a mai spus Sabău.

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare