Închide

Vară încărcată la „U” Cluj. Încă două transferuri de la Viitorul

Sport by Catalin Suciu - mai 30, 2018 1 620

Universitatea a început în forță campania de achiziții și azi a mai bifat două mutări de la Viitorul lui Hagi.

Este vorba de Doru Dumitrescu și Tiberiu Căpușă.

„Doi dintre cei mai talentați jucători formați de Academia Gheorghe Hagi în ultimele sezoane vin la Universitatea! Clubul nostru a ajuns la un acord cu Viitorul Constanța pentru împrumutul fotbaliștilor Doru Dumitrescu (19 ani, foto sus) și Tiberiu Căpușă (20 de ani, foto jos), cei doi urmând să se prezinte la primul antrenament al “studenților” din pre-sezon. Dumitrescu evoluează în zona centrală a liniei mediene, iar în carieră a strâns 13 meciuri pentru VIitorul Constanța în toate competițiile, în timp ce Tiberiu Căpușă evoluează pe postul de fundaș dreapta, el debutând în prima Ligă în luna februarie a acestui sezon, într-un meci cu Astra Giurgiu”, a anunțat clubul clujean.

Este de așteptat ca în perioada următoare, la Universitatea să ajungă și alți jucători, cu experiență.

Cu Dumitrescu și Căpușă, „U” a ajuns la cinci mutări în această vară, după ce i-a mai transferat pe Cosmin Dur-Bozoancă (20 de ani) și fundașul stânga Carol Taub (25 de ani), ambii de la ASU Poli Timișoara și pe fundașul central sârb Jevrem Kosnic (25 de ani), aflat ultima dată la Vojvodina.

Un comentariu

  1. Atentie. Aducem jucători de la Viitorul. Învățați la Academie intr un fel. Si daca nu vom juca precum acolo vă fi greu să se adapteze. Nu mai bine aducem sârbi sau croați sau polonezi. ? Oameni structurat altfel mental si fizic ! Nu pot să l uit pe acel slovac care a apărat minunat poarta lui U CLUJ în anul retrogradarii în B.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.