Închide

U BT, victorie cu Sibiul în primul meci al finalei mici

Sport by Catalin Suciu - iun. 04, 2018 0 108

Eliminată de Steaua în semifinale, U-BT Cluj joacă penru locul 3 și a câștigat prima partidă cu CSU Sibiu, meci disputat la Cluj.

Formația clujeană s-a impus cu 94-89 (20-31, 25-17, 23-19, 26-22).  Meciul al doilea se dispută la Sibiu miercuri, cu începere de la ora 18, în direct pe Digisport.

„Vom merge la Sibiu să câștigăm meciul de acolo și să terminăm pe locul 3. A fost foarte greu să jucăm acest meci, așteptările au fost mai mari de la acest sezon și îmi pare rău că nu am reușit să le îndeplinim, din păcate aceasta a fost situația… A fost chiar greu și pentru băieți, și pentru noi să jucăm acest meci, însă mă bucur că am reușit să arătăm caracter, mai ales după începutul mai prost pe care l-am avut, băieții s-au montat și au reușit să învingă până la urmă. Vrem să mergem la Sibiu și să jucăm cât de bine se poate, să învingem și să încheiem acest sezon cu o victorie”, a precizat antrenorul Mihai Silvășean.

foto:u-bt.ro

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.