Închide

Adio, Miriuță! Antrenorul s-a despărțit cu lacrimi în ochi de CFR: „Iubesc această echipă, mi-a venit să plâng”

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 06, 2017 0 4277

Vasile Miriuță a plecat oficial de la CFR Cluj, ajungând la un acord de reziliere cu formația clujeană. El îi lasă locul lui Dan Petrescu.

Declarațiile antrenorului care a condus echipa clujeană în două mandate:

“Ne-am înțeles, nu vreau să vorbesc de bani, dar e normal să primesc o sumă de bani. Mai am contract până în 2018 și am căzut de acord. În mare parte ne-am înțeles. Cred că putem încheia pe cale amiabială. Le urez mult succes în continuare. Părerea mea este că am făcut o treabă extraordinară aici, împreună cu staff-ul, cu jucătorii, cu suporterii. Am luat echipa de la -6 și am dus-o în play-off, aducând 8 milioane și ceva în club. Asta e viața, normal că îmi pare rău, aș minți să zic că nu îmi pare rău, dar au fost demiși Mourinho și alții de la echipe mai mari. Îmi voi vedea de viața mea în continuare”, a spus Miriuță.

El a înlăturat orice dubiu în privința postului oferit de club la echipa a doua. Reamintim, lui Miriuță i s-a propus să preia formația a doua care va fi înscrisă în liga a III-a din România:

„Nici vorbă de echipa a doua, eu sunt antrenor principal. Eu zic că mi-am făcut treaba bine la CFR și în primul mandat, când am lăsat echipa pe locul 2 și acum, când am terminat pe locul 4. Nu m-am certat niciodată cu nimeni. Dacă vine alt patron și își dorește alt antrenor, nu poți să te opui. Am reziliat amiabil, pentru că nu se știe niciodată ce se poate întâmpla. Iubesc această echipă, orașul și am rămas în relații foarte bune. Dacă Petrescu îmi va cere îl voi ajuta informații, cu cea mai mare plăcere. Să nu uităm că la Târgu Mureș el m-a propus acolo și cu cea mai mare plăcere îl ajut, dacă mă va suna. Cu jucătorii mă voi întâlni în seara asta, că mulți sunt în Cluj. Când am văzut declarația lui Camora că am fost un frate mai mare, mi-a venit să plâng”, a mai spus Miriuță.

CITIȚI ȘI: Mesajul căpitanului Camora după alungarea lui Miriuță: “E păcat, e fratele nostru mai mare. Am vorbit cu el, îi dorim tot binele din lume”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare