Închide

Mesajul căpitanului Camora după alungarea lui Miriuță: „E păcat, e fratele nostru mai mare. Am vorbit cu el, îi dorim tot binele din lume”

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 02, 2017 2 2764

Mario Camora e unul dintre cei mai longevivi fotbaliști „feroviari” și a lucrat cu Miriuță în ambele mandate ale antrenorului la CFR.

Tehnicianul a fost chemat de fiecare dată să antreneze atunci când alții fugeau de Gruia. Clubul era afundat în datorii, salariile nu se plăteau, apoi a venit insolvența. Miriuță s-a întors din nou, iar acum a fost dat afară la doar câteva zile după ce conducerea l-a reconfirmat și pentru sezonul următor.

Vestea a fost un șoc și pentru jucători. Mario Camora, căpitanul clujenilor, a fost surprins de ultimele evenimente. „E o situație grea, e un antrenor foarte bun care a făcut o treabă excelentă la CFR. Noi am dat totul pentru el, pentru Vasile. Îmi pare rău, îi doresc și îi dorim cu toții tot binele din lume. Îmi pare rău că n-am apucat să ne despărțim după o întâlnire cu toată echipa. Acum e greu pentru că toți sunt în vacanță. Dar avem telefoane, ne vom suna. Chiar am vorbit recent cu el. A fost aici în perioade foarte grele și am încercat să-l ajutăm și noi. E fratele nostru mai mare, eu așa îl consider. E un tip deosebit. Este alegerea conducerii, nu vreau să comentez eu prea mult pentru că treaba mea e să joc”, a spus Camora pentru actualdecluj.ro.

Titular incontestabil la CFR în ultimii ani, Camora va avea concurență serioasă din sezonul următor după ce clubul a anunțat transferul lui Alexandru Vlad de la Dnepr.

„Va juca cine va fi mai în formă, mai bun. Eu mai am doi ani de zile de contract, nu vreau să plec, mă simt foarte bine la Cluj, la CFR. Voi da totul pe teren ca și până acum, iar antrenorul va decide cine va juca și cine va sta pe bancă”, a adăugat Camora.

2 comentarii

  1. Da de fapt cunosc fotbal , am
    Si jucat un pic si tocmai de aceea m-am pronuntat. Da , stiu exact lista cu echipele pe unde a antrenat si nu a facut nimic deosebit.arabii si dinamo moscova l-au dat afara. Inca odata repet . A fost un jucator bun si serios si e la fel de serios ca antrenor doar ca eu cred ca Miriuta merita sa conduca echipa anul urmator doar si pentru ca a venit la echipa cind toti fugeau din Gruia! O sa vedem ce va fii. Soer sa fii facut alegerea potrivita!9

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.