Închide

Un nou conducător al CFR-ului vorbește despre ultimele schimbări de la echipă. Miriuță ar fi rămas doar în „sărăcie”

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 01, 2017 0 1856

Bogdan Mara pare să fi preluat frâiele CFR-ului, cel puțin la nivel de comunicare. Face turul televiziunilor și discută despre toate schimbările de la echipa clujeană.
„Sunt discuții avansate, dar într-o proporție mare ne vom înțelege cu Petrescu să vină la CFR pentru următoarele sezoane. Noul patron, odată cu ieșirea din insolvență, și-a dorit altceva. Vasile Miriuță, căruia îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru echipă, este încă sub contract, pentru că totul s-a petrecut foarte repede. Noul patron și-a dorit un nou antrenor cu experiență la acest nivel mult mai mare decât are Vasile, un antrenor care a câștigat campionatul, plus că nu ai în fiecare zi șansa de a-l prinde pe Dan Petrescu liber de contract și disponibil să vină la echipa ta, mai ales în România. Nu va fi doar o lovitură de imagine, ci și una pentru valoarea lui ca antrenor”, a declarat Mara la TV Digi Sport.

Apoi, Mara vine cu o declarație sugestivă. „Miriuță nu are nicio vină și nici nu există alte motive. Vasile rămânea antrenorul dacă echipa nu ieșea din insolvență”. Practic, Miriuță ar fi continuat la echipă dacă formația rămânea în reorganizare și se mergea pe un buget de avarie, pe transferuri mediocre și submediocre și nu exista un obiectiv de performanță.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare