Închide

Actriță din Cluj e sătulă de mizeria de pe lacul din Chinteni, cheamă clujenii la curățenie

Actualitate by Mihai Prodan - mart. 16, 2016 0 1112

O actriță din Cluj ce locuiește în comuna Chinteni pune mâna să curețe lacul din zonă, sătulă să vadă gunoaie pe suprafața apei, și îi cheamă pe clujeni să i se alăture.

Ramona Dumitrean e una dintre cele mai apreciate actrițe ale Naționalului din Cluj, locuiește în Chinteni de mai multă vreme și e sătulă să vadă mizerii în lacul din zonă. Acum face un apel la clujeni să o ajute să strângă mizeria, în 28 martie. „Nu țin pasul singură”, explică ea, dar adaugă că va cumpăra sacii menajeri necesari, precum și mănușile pentru voluntari, și dă indicații despre cum se ajunge în zonă: „până în Chinteni se ajunge cu autobuzul M39 și îl puteți lua din fața Gării mici. Orarul există pe net, circulă din oră în oră până la ora 22 (…) Punctul de întâlnire este Chinteni Lac”.

Mizerie există în toată comuna, adaugă actrița pentru actualdecluj.ro – lacul din Chinteni e doar punctul de plecare în acțiunea de salubrizare.

Ramona Dumitrean e actriță la Teatrul Național din Cluj-Napoca încă din 2003. Are patru premii la activ, între care premiul publicului la festivalul internațional de teatru din localitatea poloneză Lodz în 2009 și premiul pentru cea mai bună interpretare feminină la festivalul dramaturgiei românești de la Timișoara, în 2008.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare