Închide

Piersic, decorat din nou de președintele Iohannis

Actualitate by Mihai Prodan - mart. 16, 2016 0 166

Actorul clujean Florin Piersic a fost decorat ieri de președintele României, Klaus Iohannis – la aproape două luni de când actorul a fost decorat din nou de președinte.
Președintele anunța că îl decorează pe Piersic încă de când acesta a împlinit 80 de ani, în urmă cu aproape două luni, cu ordinul Steaua României. Acum actorul e decorat din nou de președinte, alături de actrița Stela Popescu și de trupa Cargo.

„I-am decorat astăzi, în semn de apreciere a tuturor românilor, pe doamna Stela Popescu, pe domnul Florin Piersic și pe membrii trupei Cargo. A fost un moment cald și plin de emoție, în care am onorat carierele unor artiști desăvârșiți, care și-au pus talentul și viața în slujba culturii românești. Pasiunea și devotamentul acestora reprezintă un model pentru noi toți și o sursă continuă de inspirație”, a notat președintele. „vreau să vă spun că eu vă socotesc apropiat, nu numai de mine ci neapărat de poporul ăsta care așteaptă numai lucruri bune, frumoase. Eu sunt cel care oricând, în orice situație, până în ultima zi a vieții mele am să doresc ca România să fie sus, să vă ocupați de ea, să o iubiți, să ne arătați de multe ori cât de tare o iubiți și atunci să știți că toată dragostea asta se va răsfrânge și asupra dumneavoastră”, a spus Piersic ca răspuns.

I-am decorat astăzi, în semn de apreciere a tuturor românilor, pe doamna Stela Popescu, pe domnul Florin Piersic și pe membrii trupei Cargo. A fost un moment cald și plin de emoție, în care am onorat carierele unor artiști desăvârșiți, care și-au pus talentul și viața în slujba culturii românești. Pasiunea și devotamentul acestora reprezintă un model pentru noi toți și o sursă continuă de inspirație.

Posted by Klaus Iohannis on Tuesday, March 15, 2016

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare