Închide

Emil Boc, audiat la DNA UPDATE Ce a declarat procurorilor

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mart. 16, 2016 0 400

Emil Boc ar fi audiat în calitate de martor în acest dosar, informează Realitatea TV.

La intrarea în sediul DNA, Emil Boca le-a spus jurnaliștilor că a fost citat de procurori în calitate de martor, că nu are emoții și că așteaptă să vadă despre ce este vorba.

„Am fost invitat în calitate de martor, probabil într-un dosar de cercetare. Nu ştiu despre ce e vorba… Nu am emoţii că nu am de ce, nu am nimic de ascuns”, a declarat Emil Boc, citat de realitatea.net.

Este un dosar în care procurorii verifică nereguli în legătură cu Comisia centrală pentru stabilirea despăgubirilor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP). Mai exact, oamenii legii au suspiciuni că membrii acestei comisii au fost propuși și numiți în mod ilegal, relatează realitatea.net.

UPDATE La ieșirea de la audieri Boc a declarat că i-a prezentat procurorului de caz cum funcționează Guvernul – „am prezentat aspecte și detalii care vizează modul de funcționare a Guvernului, relația cu ministerele și procedurile de desemnare în comisii interministeriale în care ministerele și guvernul au reprezentanți; apreciez că procurorul de caz a avut disponibilitatea de a asculta toate aspectele care țin de procedurile de funcționare ale unui guvern”, a spus el.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags