Închide

Acțiune de amploare în Cluj-Napoca pentru limitarea răspândirii coronavirusului, sute de amendați, sancțiuni de 16.000 de euro

ActualitateTop News by Actual de Cluj - feb. 19, 2021 0 493

Amplă acțiune ieri în Cluj-Napoca în încercarea de limitare a răspândirii coronavirusului, cu sute de forțe de ordine – polițiști, jandarmi, dar și polițiști de la biroul de investigații criminale, polițișiti rutieri și polițiști de la secțiile rurale arondate orașului.

În acțiunea de ieri au fost angrenate 256 de forțe de ordine, inclusiv jandarmi și polițiști locali. ”Patrulele mixte constituite au verificat punctual zonele aglomerate, terasele, restaurantele, cafenelele de pe raza tuturor secțiilor, fiind vizată respectarea măsurilor impuse în contextul actual al stării de alertă, respectiv portul măștii în toate spații publice închise și deschise, dar și respectarea restricțiilor de funcționare aplicabile operatorilor economici”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Peste 160 de obiective au fost verificate ieri și peste 1.100 de persoane legitimate, aproape cinci sute de autovehicule controlate, dintre care aproape 200 au fost mijloace de transport în comun. Rezultatul – aproape cinci sute de amenzi, în valoare de peste 80.500 de lei – adică peste 16.000 de euro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu