Închide

Accident cu trei răniți pe Calea Mănăștur în această seară, o mașină s-a răsturnat, traficul a fost blocat zeci de minute UPDATE Un șofer beat a intrat pe contrasens

ActualitateTop News by Actual de Cluj - oct. 06, 2022 0 391

Accident cu trei răniți pe Calea Mănăștur în această seară, o mașină s-a răsturnat, traficul a fost blocat zeci de minute.

La fața locului au intervenit echipaje de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, din Mănăștur. Apelul de urgență a venit în jurul orei 19.20, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și trei echipaje de ambulanță. Echipajele au găsit la fața locului două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. Trei persoane au fost consultate de către echipajele de ambulanță la fața locului și au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Conform primei evaluări acestea prezentau afecțiuni ușoare, a arătat ISU Cluj.

Pentru aceasta traficul pe ambele sensuri de mers a fost îngreunat zeci de minute, cu coada de mașini întinzându-se până în centrul orașului.

Revenim cu informații

UPDATE Accidentul a fost provocat de un șofer rupt de beat. Astfel, în jurul orei 19.25, un șofer de 46 ani, care se deplasa pe Calea Mănăștur, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 67 ani. Cei doi șoferi, dar și o femeie în vârstă de 64 ani, pasager, au necesitat îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a șoferului de 46 de ani a indicat o alcoolemie de 0,85 mg / alcool pur în aerul expirat, un nivel peste limita în care conducerea sub influența alcoolului e considerată infracțiune, anume 0,8 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare