Închide

Accident cu trei mașini implicate pe Splaiul Independenței, în Cluj-Napoca, circulația tramvaielor a fost blocată de aproape o oră UPDATE un copil a fost dus la spital

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 10, 2022 0 355

Accident cu trei mașini implicate pe Splaiul Independenței, în Cluj-Napoca, circulația tramvaielor a fost blocată de aproape o oră.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13.05, pe Splaiul Independenței, din Cluj-Napoca, în apropierea podului Napoca, cu trei mașini implicate. Circulația tramvaielor este blocată și la această oră. Polițiștii sunt la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul. Revenim cu informații.

UPDATE 

Din primele informații prima coliziune s-ar fi produs între un autoturism, condus de un bărbat de 27 de ani, din Satu Mare, pe Splaiul Independenței, din direcția podului Giuseppe Garibaldi spre Opera Maghiară, și un autoturism condus de un bărbat, de 71 de ani, din Cluj-Napoca, care îl succeda. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o femeie de 35 de ani, din Cluj-Napoca.
Urmare a accidentului, un copil, pasager în autovehiculul condus de femeia de 35 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Traficul a revenit la condiții normale.

Foto Florin Nan / facebook.com/Info Trafic jud. Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare