Închide

Accident cu cinci răniți în Curba Morții din Feleac

Actualitate by Catalin Suciu - ian. 28, 2018 0 1599

Trei mașini au fost implicate într-un accident sâmbătă, pe Calea Turzii, spre Feleac.  Potrivit ISU Cluj, patru din cele cinci victime rănite în accidentul produs între trei maşini au fost transportate la spital.

„Două echipaje cu modul de descarcerare, unul SMURD de terapie intensivă şi o ambulanţă SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier ce a avut loc pe Calea Turzii din apropierea localităţii Feleac. Cinci persoane au primit asistenţă medicală de urgenţă, dintre care patru au fost transportate la spital, toate în stare de conştienţă”, potrivit ISU Cluj.

Pompierii au asigurat şi măsurile de prevenire incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil din maşinile implicate în evenimentul rutier.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.