Închide

A început procesul clujencei care și-a omorât copilul în bătaie

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 26, 2019 0 531

foto muzica-instantelor.ro

A început procesul clujencei care și-a omorât copilul în bătaie, după luni de zile în care aceasta a fost ținută în arest preventiv.
Prima înfățișare din dosarul în care clujeanca Sonia Maria Alb e judecată după ce și-a omorât unul dintre copii în bătaie a avut loc în urmă cu o săptămână. Acuzația legală – ”violență în familie”. Procesul pe fond a fost însoțit de o cerere de prelungire a arestului preventiv pentru acuzată, cu încă 30 de zile, cerere aprobată de instanța Tribunalului Cluj.
Parte vătămată s-a constituit, în proces, și Spitalul Clinic de Urgență pentru copii, dar și ceilalți doi copii ai femeii, Cristian și David, reprezentați legal de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Instanța a dispus în 23 decembrie prelungirea cu 30 de zile, din nou, a arestului preventiv pentru Sonia Alb. Dosarul a primit și un număr, 4545/117/2019.
Sonia Maria Alb e clujeanca ce a șocat o țară întreagă după ce și-a bătut copilul atât de rău, cu concursul celorlalți doi copii ai săi, încât l-a lăsat fără suflare. Alb e încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj de la începutul lunii iulie.
Amintim, un copil de nouă ani, Luca, a fost găsit mort într-o locuință din Cluj-Napoca, de către medicii chemați de urgență la fața locului de către mama acestuia. Doctorii au găsit urme de violență pe corpul său și au contactat Poliția, care a descoperit că acesta fusese bătut de mama sa, atât de rău încât a decedat ca urmare a traumelor suferite. Moartea copilului a fost una violentă, au stabilit anchetatorii. „În urma necropsiei, s-a stabilit că moartea copilului a fost una violentă, ca urmare a agresiunilor suferite”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj. Mama acestuia a fost reținută 24 de ore și ulterior arestată preventiv, acuzată de violență în familie sub forma omorului calificat. Copilul avea doi frați, un frate geamăn și un alt frate de 12 ani, care au fost internați într-un centru al Direcției de Protecție a Copilului.

Citește și:

EXCLUSIV Un sistem bolnav a dus la moartea în bătaie a unui copil de 9 ani în Cluj de propria mamă. Detaliile incredibile din monitorizarea copiilor după ce au ajuns în grija mamei: pe hârtie în familie totul era perfect

Nici un comentariu

Scrie un comentariu