Închide

A fost dat în folosință un parking nou în Cluj-Napoca, doar câteva zeci de locuri disponibile pentru vizitatori, restul către studenți și riverani

Administrație by Actual de Cluj - oct. 08, 2021 0 421

A fost dat în folosință un parking nou în Cluj-Napoca, anunță azi Primăria.

E vorba de parking-ul Hasdeu de pe strada Păstorului, în vecinătatea căminelor studențești și care, după cum precizează instituția, e funcțional de la începutul acestei săptămâni. Clădirea are două niveluri de demisol, un subsol, parter și trei etaje supraterane, plus o terasă, și are o capacitate de 320 de locuri de parcare.

În prezent sunt disponibile cele 40 de locuri pentru vizitatori, care funcționează în regim de plată orară, și care costă trei lei pe oră. În plus e în desfășurare procedura de atribuire a abonamentelor anuale, dintre care 238 pentru studenții universității ”Babeș-Bolyai” și alte 42 pentru riverani. ”Aceste parcări se acordă cu prioritate studenților de la Universitatea ”Babeș Bolyai”, având în vedere faptul că parkingul a fost construit pe un teren aparținând acestei universități”, explică Primăria. În cazul în care studenții de la UBB nu depun solicitări în termen de 30 de zile de la începerea anului universitar, locurile neocupate vor fi atribuite altor categorii de solicitanți , dar chiar și atunci prioritari sunt studenții de la alte universități, după care riveranii.

Iată tarifele:
– abonamentul anual pentru studenți este de 104 lei
– abonamentul anual pentru riverani este de 115 lei
– pentru vizitatori tariful este de 3 lei/oră

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare