Închide

A descoperit că e urmărit de un angajat al Aeroportului și a făcut plângere la Poliție și SRI

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 18, 2019 0 2390

Scandalurile și protestele întreținute de liderul Aeroportului – care nu se poate adapta la gândul că-și va pierde funcția (pe care o ocupă de exact 24 de ani) – trec în altă sferă. La Poliție și la SRI a fost înregistrată o plângere, în care președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, arată că se simte amenințat pentru că a descoperit că ar fi urmărit de o anumită persoană, când iese din casă, dar și când se întoarce acasă. Mai mult, Tișe a susținut în plângerea sa că l-ar fi identificat pe cel care care i-a filat casa. Ar fi vorba despre un angajat al Aeroportului, rudă cu directorul David Ciceo.

În mașina de mai jos s-ar fi aflat persoana care i-a filat casa lui Tișe, timp de mai multe zile

Alin Tișe: „ Niciun om normal nu are cum să conceapă, să înțeleagă asemenea psihoză…”

Liderul Consiliului Județean, Alin Tișe, susține că tot circul organizat și întreținut de șeful de la Aeroport, cu scopul de a-l intimida pe el și de a-i presa și pe noii membri ai Consiliului de Administrație să renunțe la mandate – depășește orice limită. „Da, am descoperit că sunt urmărit. L-am identificat pe cel care mă aștepta și mă urmărea. Acum știu și cum îl cheamă, știu că este din Dej, că e rudă cu directorul de la Aeroport, și, cum era firesc, am făcut plângere pentru protecția demnitarilor. E greu de conceput că s-a ajuns aici, știu că nici un om normal la cap nu are cum să conceapă asemenea psihoză… Pur și simplu s-a întrecut orice limită”, a spus Tișe. În imaginea de mai jos, un angajat al Aeroportului, Horațiu Harangus, persoana care l-ar fi urmărit pe Tișe (încercuit). Redacția Actual de Cluj așteaptă o reacție și din partea acestei persoane.

În mai multe rânduri așa zisul sindicat al Aeroportului – care în mod normal ar trebui să reprezinte interesele angajaților și nicidecum pe ale directorului – au organizat proteste în centrul municipiului Cluj Napoca. Principala nemulțumire a sindicaliștilor este legată de decizia Consiliului Județean de a numi noi membri în Consiliul de Administrație al Aeroportului. Revenim cu amănunte pe marginea acestui subiect. 

Citiți și:

Instanța spune NU, pe Ciceo nu-l interesează. În ciuda tuturor, a aranjat de-un protest

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare