Închide

Dan Petrescu se întoarce la CFR Cluj

Sport by Catalin Suciu - feb. 19, 2019 0 423

Campion în sezonul trecut cu CFR, Dan Petrescu e așteptat în această săptămână la Cluj pentru a prelua din nou formația din Gruia.

Petrescu e dorit cu insistență de Neluțu Varga și încearcă să-și rezilieze contractul cu formația din China, unde este angajat în prezent. Potrivit prosport.ro, Petrescu și-a dat acorul să revină la Cluj și ar putea sta pe bancă chiar la următorul meci, cel cu Poli Iași, de sâmbătă. Între timp, clubul feroviar a anunțat oficial demiterea lui Antonio Conceicao și faptul că Alin Minteuan va asigura interimatul băncii tehnice.
Cu Dan Petrescu, CFR Cluj a câștigat al patrulea campionat și a fost neînvinsă pe teren propriu. Mai mult, în mandatul lui Petrescu, CFR Cluj nu a primit gol 22 de partide.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.