Închide

Atac dur din partea liderului PSD Cluj, la adresa primarului din Florești

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - aug. 07, 2018 0 525

Singurul responsabil de haosul imobiliar din Florești este primarul localității, Horia Șulea, arată liderul PSD Cluj, Horia Nasra. Deputatul Nasra amintește că în ultimii doi ani de când au avut loc alegerile locale, singura investiție majoră în infrastructura comunei Florești a fost posibilă cu sprijin financiar de la Guvern, primarul Șulea nefiind în măsură să realizeze niciun proiect de anvergură.

„Haosul din Floreşti poartă un nume: Horia Sulea! Au trecut doi ani de la alegerile locale iar Floreştiul este în continuare în zodia haosului, dezinteresul şi nepăsarea fiind caracteristicile principale ale administraţiei Şulea.  La nivel de infrastructură creşterea traficului din Floreşti, în doi-trei ani va bloca complet localitatea. Starea precară a drumurilor din localitate, precum şi eterna promisiune nerealizată a Centurii de sud a Floreștiului arată nepăsarea lui Horia Şulea. La nivel de infrastructură, în doi ani de mandat, după ce a stat cu mâna întinsă la Bucureşti, Guvernul României a finanţat modernizarea străzii Eroilor cu aproximativ 2,5 milioane euro. Singur, Şulea era incapabil să o bugeteze. Haosul urbanistic din Floreşti este o altă marcă înregistrată a mandatului Şulea, anumiţi dezvoltatori imobiliari construind după bunul lor plac sub privirea autorităţilor locale, fără să îndeplinească cerințele minime în privința unei construcții. Oare cum a eliberat Primăria Florești astfel de autorizaţii? În Floreşti se va ajunge ca un proprietar să-şi viziteze vecinul de vizavi sărind din balcon în balcon dar domnului Şulea nu-I pasă! Creşterea numărului de locuitori din Floreşti trebuia corelată cu construcţia unor noi creşe, grădiniţe şi şcoli, însă şi acestea nu au prezentat interes pentru Horia Şulea, un primar în opinia multor Floreşteni de nota 4” – a transmis Horia Nasra într-un comunicat de prsă.

Primarul Șulea a simțit imediat nevoia să riposteze transmițând, în câteva ziare locale, că Nasra n-ar fi decât un anonim roșu, și că în Florești, 95% din drumurile din domeniul public au fost asfaltate. El a mai adăugat că „azi mâine se termină construcția unei creșe și a unei școli”. ”Mi-aș fi dorit ca marele anonim roșu, reprezentant al clujenilor, implicit al floreștenilor în Parlament, să fie preocupat de punerea la punct a unor Legi care să înlesnească și să accelereze investițiile publice” – a transmis Șulea.

Floreștenii au transmis imagini pentru a demonstra incompetența primarului

Declarațiile lui Horia Nasra au stârnit reacții în rândul unor floreșteni, care i-au transmis poze concludente pe pagina de facebook, pentru a proba incompetența primarului. Într-una din imagini se poate vedea cum după o ploaie mai consistenta este inundat complet drumul și trotuarele în zona unor blocuri de locuințe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu