Închide

Prinși de jandarmi că transportau masă lemnoasă pentru care nu dețineau documente justificative

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - ian. 26, 2022 0 285

Jandarmii clujeni anunță că marți seara au confiscat 6,3 metri cubi de material lemnos și au apliacat două amenzi în valaore de aproximativ 1.000 e lei, în urma unei operațiuni în Someșul Rece și Florești.

În baza unei sesizări, echipajul de janadarmi a intervenit pe raza localitării Someșul Rece, zona Bârlogul, unde a fost identificat conducătorul unei autoutilitare, cu o canitate de 4 metri cubi de material lemnos, penru care nu existau documente justificative.

În continuarea opreațunii, un alt conducător de autoutilitară a fost prins pe raza localității Florești, transportând 2,3 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente justificative.

„Efectivele de jandarmi au solicitat sprijin de specialitate Ocolului Silvic Someșul Rece respectiv Gilău, unde ulterior au fost predate în custodie cantitățile de material lemnos confiscate, în cantitate totală de 6,3 metri cubi de material lemnos, stabilind valoarea de 969,90 lei. În urma acestor acțiuni, jandarmii au aplicat două amenzi în valoare totală de 3.000 lei, la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, se precizează în comunicatul transmis de Gruparea de Jandarmi Mobile “Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

sursa: Jandarmeria cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu