Închide

Accident mortal pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din Cluj, un șofer a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un TIR, șoferul a murit, alte două persoane rănite, traficul a fost blocat

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 07, 2021 0 772

Grav accident de circulație în urmă cu puține momente pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din Cluj, un șofer a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un TIR.
S-a întâmplat pe DN1F, al treilea cel mai periculos drum din Cluj din punct de vedere al accidentelor grave. Traficul a fost blocat mai multă vreme. ”Autoturismul condus în direcția județului Sălaj de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autocamion”, au arătat polițiștii sosiți la fața locului. Șoferul a decedat iar doi pasageri din mașină, o femeie de 39 de ani și un copil de patru ani, au fost răniți. Șoferul autocamionului, un bărbat de 44 de ani, din județul Neamț, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La fața locului au sosit dispozitive importante de acordare a primului ajutor – patru autospeciale, două echipaje SMURD, două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță și era așteptat și un elicopter SMURD. ”În jurul orei 15, a fost înregistrată o solicitare pentru intervenția pompierilor ca urmare a unui accident rutier produs între un autocamion și un autoturism, pe raza localității Mihăiești, comuna Sânpaul. La fața locului a fost dislocat un dispozitiv mărit pentru gestionarea situației de urgență, constituit din patru autospeciale, două echipaje SMURD, două SAJ și un elicopter SMURD. O femeie de circa 40 de ani a fost descarcerată din autoturism și a fost preluată de către elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital. O fetiță de 4 ani a primit asistență medicală de urgență la fața locului și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul accidentului au constatat că un bărbat, de circa 40 de ani, prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Andrei Biriș.

UPDATE ORA 17.35 Traficul a fost reluat alternativ, pe un sens.

UDATE ORA 17.41 Traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

Foto ISU Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu