Închide

3 premii pentru Cluj la cea mai mare conferință de social media din țară

ActualitateEducaţie by Mihai Prodan - sept. 27, 2014 0 267

Inițiativa prin care doi bloggeri clujeni au vizitat fostele capitale culturale europene pentru a prezenta orașului ce au făcut alții și ce putem face noi e unul dintre demersurile premiate aseară la cea mai mare conferință de social media din țară, Webstock.
E vorba de proiectul ClujX, implementat de bloggerii Sebastian Aldea și Dan Ciulea, proiect care a ocupat locul secund la categoria Blogging Campaigns.
Și proiectul ShoeBox, cu donații în cutii de pantofi început la Cluj în 2007, se află printre câștigători – anul trecut proiectul a numărat peste 30.000 de cutii de la români din 8 țări.
Proiectul TinTag, printre puținele demersuri hardware de la Cluj, se află și el printre câștigători, la categoria Inovație.
Webstock e cea mai mare conferință de social media din România, care reunește anual comunitatea online locală. Aceasta a fost a șaptea ediție a evenimentului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.