Închide

200 de polițiști avansați în grad ieri în centrul Clujului, moment istoric la Inspectoratul de Poliție

Actualitate by Mihai Prodan - mart. 23, 2019 1 192

Moment istoric ieri în centrul orașului Cluj-Napoca, unde aproape 200 de polițiști au fost avansați în grad în piața Unirii și nu la sediul Inspectoratului Județean de Poliție.

Ieri un număr de 183 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost avansați în gradul profesional următor cu ocazia Zilei Poliției Române, în piața Unirii, la amiază, în cadrul unei ceremonii la care au participat mitropolitul ortodox al Clujului Andrei Crihălmeanu, episcopul greco-catolic Florentin Crihălmeanu, subprefectul Alin Danci și adjunctul inspectorului general al Poliției Române Victor Apreutesei, dar și șefi și comandanți din cadrul structurilor de apărare și ordine publică din județul Cluj, reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, reprezentanți ai instituțiilor de aplicare a legii din județul Cluj, precum și ai societății civile.
Evenimentul a fost urmat de festivitatea de depunere a jurământului militar de către elevii Școlii de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan din Cluj-Napoca – tot pentru prima dată, căci până acum, de la înființarea școlii în urmă cu mai bine de 15 ani, această festivitate avea loc în curtea școlii din capătul Clujului. Ceremoniile de avansare în grad, de asemenea, erau organizate până ieri la sediul IPJ Cluj. „Este prima dată când organizăm o ceremonie de avansare în grad a polițiștilor în mijlocul cetățenilor din județul Cluj, această decizie a fost luată din dorința de a ne apropia de comunitate”, au spus reprezentanții IPJ Cluj pentru actualdecluj.ro.

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Un comentariu

  1. Pacat…..pentru cei tineri care incep munca de politist cu ganduri curate,pacat sa aiba o grupare infractionala in fruntea IPJ Cluj, gruparea Rus-Ciorca, pacat pentru politistii profesionisti si integri care sunt apasati de o conducere a ministerului de interne pesedista si incompetenta, pacat pentru noi toti care traim in Cluj-Napoca si platim taxe si impozite pentru a fi intretinuta o structura politist-politico-mafiota.

Scrie un comentariu