Închide

10 lucruri despre victoria României cu Anglia de la Campionatul European U21

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 22, 2019 2 411

*Naționala de seniori și-a anunțat retragerea imediat după victoria tineretului cu Anglia: „Atâta am putut, ăștia mici sunt mai buni” , a fost mesajul de bun simț semnat de toți jucătorii lui Contra, mai puțin de Dan Nistor, care tot spera că va pleca și Contra iar în locul său va veni un antrenor român care nu are nimic cu românii.

*Cosmin Contra a început să sune mai mulți jurnaliști să le spună că se retrag jucătorii, că se simt neapreciați, ca traversează o perioadă dramatică plină de suferință, dar pe nimeni nu interesează asta.

*Un conspiraționist invitat la BBC a găsit explicația pentru înfrângerea cu România: „Cei care ne-au bătut nu sunt români și UEFA știe asta, dar a permis o asemenea mârșăvie.Nu suntem proști, l-a văzut toată lumea pe baiatul ăla care ne-a dat două goluri, ăla care seamănă cu Bebeto. Ăștia-s brazilieni sută la sută”

* Gigi Becali a anunțat că îl vinde pe Florinel Coman cu 850 de milioane de euro, iar pe Man, fiindcă n-a marcat, îl dă doar cu 270 de milioane.

*De bucurie, Gabi Tamaș a băut dublu față de media sa obișnuită, reușind să închidă 12 crâșme din Haifa, un record chiar și pentru el.

*Fiindcă au fost bătuți de români, jucătorii Angliei vor fi obligați să conducă mașini cu volan pe stânga cel puțin o săptămână.

*După Dracula, englezii se tem cel mai mult de echipele naționale de fotbal ale României.

*Nigel Farage – antieuropean convins și susținător Brexit- a propus ca nationala Angliei să joace de acum doar cu Irlanda, Irlanda de Nord, Scoția și Țara Galilor.

*Corneliu Papură a adormit înainte de 19:30, ora de start a meciului, după ce a văzut un campionat regional de bedminton care i s-a părut extrem de interesant.

* Mircea Lucescu a dezvăluit că are un mare merit pentru această generație de excepție, întrucât el l-a încurajat și l-a format pe Hagi atunci când era mic, iar dacă n-o făcea, Hagi nu ajungea cel mai mare fotbalist român și nu mai construia nici Academia de la Ovidiu.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Citiți și:

Norvegia-România: ședință tactică extraordinară ținută de selecționerul Cosmin Contra

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  2 comentarii

  1. Nu inteleg de ce te uiti in gura unor.retarsi. Singurii care pierd in ecuatia asta este Universitatea si iar Universitatea. Avem.nevoie de.oameni.ca tine. Esti.totusi reperul acestui proiect. Fa cumva si ramai cu forte depline si daca nici anul acesta nu iasa, asta e, te dai in spate.

  Scrie un comentariu