Închide

10 lucruri despre srilankezii și politicienii din Cluj

ActualitateOpinieSocialTop News by Catalin Suciu - feb. 13, 2020 0 485


*La Cluj, srilankezii sunt considerați copii ai orașului liber european, multicultural și tolerant, dar numai să nu ajungă pe strada Lăpușului din Gruia, unde-s cazați 22 de negri din Africa Asiei, că nu mai este loc.

*Deputatul Adrian Dohotaru din Cluj este primul extremist liberal din lume  de dreapta, dar și de stânga, conservator de stânga și dreapta, dar mai de dreapta sau mai de pro-stânga și deocamdată lucrează la o lege care să-i protejeze pe toți srilankezii din România, dar nu înainte de a propune stoparea navigației pe pârâul Nadăș.

*Deputatul USR Emanuel Ungureanu a reușit să ajungă filmându-se până la spitalul din Stara Zagora,  Bulgaria, unde-a fost întâmpinat de un manager nesimțit bulgar, care i-a cerut două țigări în sala de așteptare a urgențelor. Spre finalul lunii, Ungureanu e de așteptat să ajungă în Capul Bunei Speranțe din Africa de Sud.

*Emil Boc a tăiat panglica la primul bocanc electric din România, luat în premieră de Cluj. Bocancul îți va da șuturi în fund dacă nu-ți plătești taxele până la finalul lui martie.

*Team building la Ditrău: o companie de IT din Cluj își va deschide o filială pentru perioada verii în comuna Ditrău din Harghita pentru destinderea angajaților. Acolo vor ajunge 10 indieni, 4 programatori din Senegal veniți în intership și încă 10 srilankezi junior java, spre bucuria localnicilor care deja pregătesc mai multe focuri de tabără cu ruguri și călăi.

*Fiindcă n-a avut succes publicitar în încercarea de a-i angaja pe srilankezii din Ditrău, președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a anunțat că drumul județean DJ1004555N4434 din cătunul Creanga lui Ion, de lângă Câțcău, colț cu calea ferată, a fost reabilitat și asfaltat.

*Ulterior, Tișe a avut o altă idee, în sfârșit bună… și i-a propus lui Emil Boc să construiască centura Metropolitană cu cei 22 de srilankezi de pe Lăpușului fiindcă oricum cei 22 sunt mai harnici decât 1000 de români puturoși.

*Ghiță Funar, primarul de suflet al clujenilor, votat trei mandate la rând, a transmis public că ne bate Decebal cu sfânta sabie a dreptății de mai dăm drumul srilankezilor trimiși de exstratereștri în Cluj.

*Refuzat ani de zile de angajatori un clujean din Someșeni pe nume Romică Lingurar-Lakatos a primit într-o singură săptămână 23 de oferte de angajare după ce și-a falsificat cetățenia din CV, susținând că-i din Sri Lanka.

*Grupul civic „Viață în Vaslui” i-a chemat oficial pe srilankezii din Cluj la Vaslui pentru a dubla piața forței de muncă din județ.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. 

10 lucruri despre închiderea food court-urilor din Iulius și Vivo

10 lucruri despre cutremurul din Zalău

10 lucruri despre grupurile de mămici de pe WhatsApp

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.