Închide

10 lucruri despre srilankezii și politicienii din Cluj

ActualitateOpinieSocialTop News by Catalin Suciu - feb. 13, 2020 0 475


*La Cluj, srilankezii sunt considerați copii ai orașului liber european, multicultural și tolerant, dar numai să nu ajungă pe strada Lăpușului din Gruia, unde-s cazați 22 de negri din Africa Asiei, că nu mai este loc.

*Deputatul Adrian Dohotaru din Cluj este primul extremist liberal din lume  de dreapta, dar și de stânga, conservator de stânga și dreapta, dar mai de dreapta sau mai de pro-stânga și deocamdată lucrează la o lege care să-i protejeze pe toți srilankezii din România, dar nu înainte de a propune stoparea navigației pe pârâul Nadăș.

*Deputatul USR Emanuel Ungureanu a reușit să ajungă filmându-se până la spitalul din Stara Zagora,  Bulgaria, unde-a fost întâmpinat de un manager nesimțit bulgar, care i-a cerut două țigări în sala de așteptare a urgențelor. Spre finalul lunii, Ungureanu e de așteptat să ajungă în Capul Bunei Speranțe din Africa de Sud.

*Emil Boc a tăiat panglica la primul bocanc electric din România, luat în premieră de Cluj. Bocancul îți va da șuturi în fund dacă nu-ți plătești taxele până la finalul lui martie.

*Team building la Ditrău: o companie de IT din Cluj își va deschide o filială pentru perioada verii în comuna Ditrău din Harghita pentru destinderea angajaților. Acolo vor ajunge 10 indieni, 4 programatori din Senegal veniți în intership și încă 10 srilankezi junior java, spre bucuria localnicilor care deja pregătesc mai multe focuri de tabără cu ruguri și călăi.

*Fiindcă n-a avut succes publicitar în încercarea de a-i angaja pe srilankezii din Ditrău, președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a anunțat că drumul județean DJ1004555N4434 din cătunul Creanga lui Ion, de lângă Câțcău, colț cu calea ferată, a fost reabilitat și asfaltat.

*Ulterior, Tișe a avut o altă idee, în sfârșit bună… și i-a propus lui Emil Boc să construiască centura Metropolitană cu cei 22 de srilankezi de pe Lăpușului fiindcă oricum cei 22 sunt mai harnici decât 1000 de români puturoși.

*Ghiță Funar, primarul de suflet al clujenilor, votat trei mandate la rând, a transmis public că ne bate Decebal cu sfânta sabie a dreptății de mai dăm drumul srilankezilor trimiși de exstratereștri în Cluj.

*Refuzat ani de zile de angajatori un clujean din Someșeni pe nume Romică Lingurar-Lakatos a primit într-o singură săptămână 23 de oferte de angajare după ce și-a falsificat cetățenia din CV, susținând că-i din Sri Lanka.

*Grupul civic „Viață în Vaslui” i-a chemat oficial pe srilankezii din Cluj la Vaslui pentru a dubla piața forței de muncă din județ.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. 

10 lucruri despre închiderea food court-urilor din Iulius și Vivo

10 lucruri despre cutremurul din Zalău

10 lucruri despre grupurile de mămici de pe WhatsApp

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare