Închide

10 lucruri despre închiderea food court-urilor din Iulius și Vivo

ActualitateTop News by Catalin Suciu - sept. 27, 2019 1 4318

*Marile branduri din cele două malluri sunt pe cale să falimenteze. În Vivo și Iulius mai sunt în această perioadă doar câteva mămici nebune care bântuie prin Zara Kids și se bat între ele cu poșetele pentru body-uri la reducere.

*Reprezentanții MC’Donalds au fost uimiți după ce OPC-ul a găsit gândaci vii în zona de restaurante și le-a închis pe toate. „La noi nu era unu, că hamburgerii țin câte 10 ani și în afară de oameni, nimeni nu mai trage la ei, nici măcar gândacii”

*Nelu, un bătrân din Mănăștur, de pe Mehedinți, a sunat la interfon la vecinu-său de jos, ca să nu-și consume minutele: „Binie, Viorele, dă-i în plm cu molu lor că noi merem la Făjet la un mic și-o ceafă”

*Economia Clujului se clatină după ce 50.000 de zălăuani din cei 53.000 câți locuiesc sub Meseș au anunțat că se mută în weekenduri  la mall-urile din Oradea fiindcă Vivo și Iulius nu mai au ce să le ofere.

*Câțiva bărbați singuri au fost văzuți la intrarea 4 din Vivo făcându-și selfie-uri și desfăcând șampanii și sticle de whisky, îmbrățișându-se și spunându-și reciproc: „Ț-am zis eu că vine ziua asta. ‘Mnezău lui de mall, că multe sâmbete și duminici mi-o mâncat!”

*Cum Vivo și Iulius stau să se închidă, Magazinul Central vrea să profite și pentru a atrage clienții  a anunțat că a mai deschis o scară rulantă modernă.

*Câțiva clujeni mândri dau un chef de pomină în parcarea goală de la Vivo,  bucuroși că nu mai sunt vinituri care să le ocupe locurile de parcare  și și-au parcat toți -ca boii – mașinile la Polus, deși mulți locuiesc în Zorilor, Gheorgheni, Între Lacuri sau în Groapă în Mărăști.

* Un hipster-influencer cu vlog a mâncat toți gândacii găsiți la VIVO, spunând că-i la modă și că „this is the future, man”, căzându-i în același timp din gură câteva piciorușe subțiri și roșii în timp ce vorbea ca un pofticios ce este.

*Comercianții de la Dedulești, din Vâlcea, au râs cînd au văzut bazaconia făcută de OPC Cluj, fiindcă ei vând mici din carne de câine de cel puțin 25 de ani și toată lumea i-a mâncat, mai puțin câinii celor care au oprit să servească recunoscuții mititei de Dedulești.

*După ce că i-a alungat din Cluj pe cei de la Coca-Cola, iubitul Ghiță Funar, votat de clujeni trei mandate de primar la rând, s-a dovedit a fi, de fapt, sabotorul celor două malluri clujene. Fostul primar a fost văzut pe imaginile camerelor de supraveghere cum eliberează din borcane de murături sute și mii de gândaci. Prins imediat de polițiști, Funar a spus că: „Avem Piața Flora,  Piața Mihai Viteazu, Piața Mărăști, Agro-Transilvania, iar noi îi lăsăm pe străinii conduși de extratereștri păgâni să ne fure țara?”

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare