Închide

10 lucruri despre finalul de sezon la Universitatea Cluj

Sport by Catalin Suciu - iun. 12, 2019 0 976

*Începutul sfârșitului pentru PAOK Salonic, campioana Greciei urmând să joace un amical de gală la Cluj cu o echipă din liga a doua din România, iar asta e prea mult fie și pentru cineva din Balcani.

*Lobonț va mai rămâne un sezon și după ce va retrograda în Liga a III-a va spune că „a fost o experiență interesantă. Depinde cum privești, prin telescop sau microscop, dar viitorul meu e al meu și îmi aparține mie. Până la urmă, telescopul scuză mijloacele”

*Nici măcar Gică Hagi n-a înțeles nimic din ce-a spus Lobonț, deși cei doi vorbesc în multe privințe fix la fel.

*Neluțu Sabău e în toiul negocierilor cu Răzvan Cociș și Ovidiu Maier pentru a aduce sânge proaspăt la echipă din sezonul următor.

*Sabotaj: pentru a fi siguri că nu promovează nici la anul, fiindcă asta ar însemna o nouă risipă din bani publici, Boc i-a transmis lui Constantea să-l aducă ca principal pe Marius Lăcătuș. Varianta secundară ar fi Ionuț Chirilă.

*Face pe prostu’: După ce l-a titularizat, Bogdan Lobonț s-a făcut apoi că nu-l cunoaște pe Mircea Axente. După meci a fost extrem de mirat să-l vadă, l-a întrebat și pe Sabău cine este ăsta și ce caută aici, că fotbalist sigur nu e.

*După ce și-a văzut colegii cât sunt de penibili, Goga a renunțat la retragere și acum e convins că în doi ani poate ajunge măcar la Șahtior Donețk.

*De bucurie că a salvat Hermannstadt-ul, Miriuță i-a dat doi pumni în spate lui Dandea, pe ascuns, departe de ochii lumii, apoi i-a zis că așa se glumește la Borșa, în Maramureș.

*Dan Petrescu a dat un mare LIKE jocului Universității Cluj din acest sezon.

*Hagi a explicat de ce n-a reușit U Cluj să promoveze: „A făcut mai puține puncte ca celelalte două, Chindia și Clinceni. Dacă făcea mai multe, promova”

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.