Închide

Final de sezon la „U” Cluj. Victorie inutilă la Sibiu și încă un an în liga secundă

Sport by Catalin Suciu - iun. 12, 2019 0 233

Pornită ca mare favorită la promovare, Universitatea a terminat pe loc de baraj și a pierdut dubla cu Hermannstadt Sibiu, 1-2. După 0-2 acasă, U a câștigat în deplasare cu 1-0, insuficient pentru a se mai schimba ceva.

Goga a fost din nou singurul fotbalist care s-a ridicat la nivelul unei formații din Liga 1 și a și punctat, dar din nou, nu poate juca doar Goga într-un meci. E un final trist de sezon și se prefigurează o vară cu multe schimbări la echipă.

Nu doar în privința lotului, ci și în conducere. 1,6 milioane de euro a fost bugetul Universității Cluj, cel mai mare din liga a doua. Au promovat, în schimb, Chindia și Academica Clinceni.

 

 

 • Tags
  author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu