Închide

Un start-up din SUA caută 200 de specialiști IT care să lucreze de la distanță. Ce salarii se anunță

Economie by Actual de Cluj - oct. 18, 2016 0 498

Crossover, un startup din SUA, vrea să angajeze 200 de profesionişti în IT care să lucreze de la distanță.

Firma înfiinţată recent (în 2014) funcționează de fapt ca intermediat între companii din State şi profesionişti din întreaga lume, în special din sectorul IT, care vor lucra 100% la distanţă.

Cum funcționează procesul: clienţii şi account managerii Crossover selectează persoanele cele mai potrivite pentru a lucra la dezvoltarea unui anumit plan, care ulterior formează o echipă prin utilizarea anumitor aplicaţii special create pentru a-i ajuta să finalizeze proiectele dorite de companii contractoare.

„Căutăm specialiști pentru mai multe companii din Statele Unite, cu diferite domenii de activitate. Câteva exemple sunt Aurea, Trilogy, Ignite, Upland”, precizează reprezentanții Crossover referitor la cele 200 de posturi anunțate.

Compania oferă colaboratorilor din întreaga lume, inclusiv din România, salarii brute cuprinse între 2.500 şi peste 16.500 de dolari pe lună, susțin reprezentanți Crossover. Veniturile cresc pe măsură ce colaboratorii sunt mai bine pregătiți din punct de vedere tehnic întrucât clienții companiei sunt interesați să colaboreze în special cu programatori și arhitecți software.

“Evoluţia sectorului IT din ultimii 10 ani a determinat schimbări majore în modelul de afaceri al companiilor din majoritatea sectoarelor economice. Presiunea tehnologiei se resimte semnificativ şi pe piaţa muncii. Oamenii îşi doresc tot mai multă flexibilitate, stimulente financiare şi îndatoriri diversificate care să le permită să se dezvolte profesional. Talentul şi competenţele nu au legătură cu locaţia geografică. Ne dorim să ajungem la 1.000 de colaboratori în România, inclusiv 200 de persoane cu pregătire la cel mai înalt nivel în domeniul IT”, a declarat Andy Tryba, CEO şi Fondator Crossover.

În prezent, compania are peste 1.500 de oameni din 85 de ţări diferite care lucrează “full-time”.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu