Managerul Universității crede că echipa poate atinge fazele superioare ale competiției. “Avem echipă bună și avem nevoie de meciuri tari. Jucăm absolut orice meci la victorie!”

Universitatea a trecut fără probleme de turul 1 al Cupei României, după 7-0 împotriva lui Voința Cetate și are gânduri mari în privința competiției. Deși evoluează în Liga a III-a, lotul este mult superior nivelului. Iar managerul Ioan Ovidiu Sabău e convins că “U” poate ajunge departe.

“Avem un lot foarte bun, de ce să nu spunem asta? Și vom juca fiecare partidă din Cupă cu gândul clar de a câștiga, indiferent de adversar. Vreau să ajungem foarte departe, sferturi, semifinale, cine știe. Vreau să aducem Steaua, Craiova sau Dinamo la Cluj, s-ar crea o emulație fantastică aici, s-ar umple stadionul. Ar fi și o rețetă financiară foarte bună și vrem să arătăm cine suntem. Suntem Universitatea Cluj și locul nostru nu este în liga a III-a. Noi, la cum arată echipa, ne-am putea bate de acum la promovare în Liga 1. Și o vom face după acest an, din sezonul viitor”, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

 

Comments

comments

NICI UN COMENTARIU

Scrie un comentariu