Închide

Schimbare de strategie la CFR Cluj. Formația lui Petrescu vrea tot mai mulți tineri și a pus ochii pe doi dintre cei mai buni din România

Sport by Catalin Suciu - nov. 27, 2017 0 1263

Echipa clujeană, prima din Liga 1, își pregătește  cu atenție pașii pentru 2018, când speră să devină campioană.

După ce i-a achiziționat pe Valentin Costache (Dinamo) și Sebastian Mailat (ACS Timișoara), clujenii continuă politica de transferuri axată pe fotbaliști tineri, de valoare. Olimpiu Moruțan (18 ani) și Alex Ioniță II (21 de ani) sunt jucătorii pe care Petrescu îi dorește în Gruia din această iarnă.

Al doilea are șanse mari să se transfere în pauza competițională, în condițiile în care Olimpiu Moruțan este curtat și formații din străinătate, iar prețul pe care Botoșani îl solicită depășește 1 milion de euro. Ioniță este titular indiscutabil la Astra și unul dintre cei mai importanți oameni din formația giurgiuveană. Spre deosebire de Botoșani, Astra e dispusă la orice negociere.

Astra a învins-o duminică pe FCSB cu 2-0, iar Ioniță a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. La finalul jocului, mijlocașul și-a manifestat interesul pentru un transfer la CFR: „Cred că am făcut o treabă foarte bună până acum şi am şi alte aşteptări. Sincer, da, m-aş duce la CFR! Nu ştiu ce se va întâmpla, din iarnă clubul va decide dacăn o să accepte vreo ofertă pentru mine”, a spus Ioniță.

Mara: „Îl urmărim”

Iar oficialii CFR-ului admit că Alex Ioniță e unul dintre fotbaliștii care se pot transfera în Gruia.

„Alex Ioniţă este unul dintre jucătorii tineri cei mai buni din România, în acest moment. Orice jucător tânăr este interesant pentru CFR, vorbind şi de valoare.  Este un jucător interesant pentru orice echipă cred eu, în acest moment. Mai mult de atât nu pot să spun acum. Nu vreau să fiu interpretat greşit. Sunt câţiva jucători în România care cred că sunt doriţi de orice echipă. Jucători cum a fost Costache, cum este Ioniţă sau Moruţan. Sunt câţiva jucători tineri, care sunt de naţionala de tineret sau naţionala mare şi orice echipe este interesată de ei”, a precizat mara la Look TV.

foto: prosport.ro

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare