Închide

Sabău: „Puține echipe din Liga 1 și-ar permite să-i aibă pe Goga, Florescu și Giurgiu!” Ce transferuri pregătesc „Șepcile roșii” în această iarnă

Sport by Catalin Suciu - dec. 04, 2017 0 1622

U Cluj e prima la finalul turului, la 4 puncte distanță de locul al doilea și teoretic nu va avea nici o problemă în privința promovării.

„Studenții” se vor antrena și în această săptămână, iar de sâmbătă vor intra oficial în vacanță. Tot de sâmbătă încolo se anunță mai multe schimbări la echipă. Vor pleca jucători, vor și veni câțiva. Ultimul cuvânt îl are antrenorul Adrian Falub. „El decide, eu îl ajut acolo unde va fi nevoie”, spune managerul Ioan Ovidiu Sabău.

Oficialul clujenilor anunță că formația clujeană va face mai multe transferuri în pauza competițională pentru a avea lotul format anul viitor, când va ataca promovarea din liga a doua în prima ligă. „Încercăm să ne facem echipa de pe acum, ca Adi Falub să aibă timp să lucreze cu jucătorii. Când vom fi în liga a doua, sper să avem echipa completă. Noi suntem în prezent o formație puternică de liga secundă, care joacă în liga a III-a. Dar eu îmi doresc mai mult. Trebuie să fim și mai buni pentru a ne lupta la promovarea în prima ligă”, a mai spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

U își va aduce cel puțin doi atacanți, dar venirile sunt deschise și pe alte posturi. „Negociem cu mai mulți fotbaliști, am avut discuții. Sunt fotbaliști din Liga 1, din liga a II-a. E destul de greu să-i aduci la C, dar Florescu, Giurgiu, Goga sunt exemple pentru alții pentru că nu multe echipe din liga 1 și-ar permite să-i aibă. Albuț sau Tavi Abrudan, de asemenea. Sunt fotbaliști care pe noi ne ajută enorm, sunt niște exemple pentru cei mai tineri. Ar fi ideal pentru noi să avem din această iarnă echipa completă pentru liga a doua. Vor și pleca jucători, e normal. Adi Falub se va face o analiză la sânge, vom vedea cine face față, cine nu mai face față și vom căuta soluții. Unii vor fi împrumutați, la unii se va renunța definitiv”, a adăugat Sabău.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu