EXCLUSIV Pentru numele lui Dumnezeu! Un preot face speculă cu bilete la...

EXCLUSIV Pentru numele lui Dumnezeu! Un preot face speculă cu bilete la România-Spania. Cere 2000 de lei pe unul

by -
1 2204
Părintele speculant, citind din Cartea Sfântă foto: pagina de facebook a preotului Tudor

Un preot din Bistrița s-a gândit să-și rotunjească veniturile în luna martie, pentru că, nu-i așa,  e și luna cadourilor. Așadar, să vă și prezentăm metoda, inedită, spunem noi, pentru părintele Tudor Sumandea, de la Parohia Budești, Bistrița-Năsăud.

Enoriașii îl stimează duminicile, atunci când părintele ține slujba obișnuită. Vorbește pios, aplecat și oferă alinare pentru sufletele pierdute. Dar o meserie, cum e cea de preot, nu e chiar bănoasă, cel puțin nu pentru domnia sa. Preotul Tudor Sumandea s-a gândit să facă un ban în plus, și fiind, probabil, un mare microbist, și-a achiziționat patru bilete la meciul de fotbal România -Spania, care se va juca pe Cluj Arena în 27 martie. Până aici, nimic rău, doar fotbalul e pentru toată lumea, inclusiv pentru slujbașii lui Dumnezeu. Numai că preotul s-o fi răzgândit cu meciul și-a scos biletele la vânzare pe olx, cu o ofertă promițională irezistibilă de 2000 de lei bucata.
Acesta nu vrea nici să negocieze, ține bine de preț, după cum se poate urmări în conversația de mai jos.

Părintele susține că și cererea este extrem de mare, primind până în momentul acestui schimb de mesaje, nu mai puțin de 50 de telefoane de la microbiști interesați.

Reporterul actualdecluj.ro i-a cerut un punct de vedere preotului de la Parohia Budești, dar până la redactarea acestui text nu s-a primit niciun răspuns.

popa5

Parinte4

 

popa

parinte2

Părintele și enoriașii
Părintele și enoriașii

 

Anunțul părintelui de pe olx care a fost șters ulterior
Anunțul părintelui de pe olx care a fost șters ulterior

CE SPUNE PREOTUL:  “Cineva încearcă să-mi denigreze imaginea, prin urmare și a Bisericii”

Comments

comments

UN COMENTARIU

  1. dacă era vorba despre un mecanic, un medic, un profesor etc., nu era NICI O PROBLEMĂ!!! dar dacă este vorba despre un preot, dați cu bâta, ipo.cr.iților! a obligat pe cineva preotul să cumpere? NU!!! atunci? omul, posibil, nu mai poate merge la meci. ce rău a făcut? pe cine a obligat la ceva? rușine să vă fie, inc.ul.ți ipo.cri.ți ce sunteți! rușine!!!!

Scrie un comentariu