Închide

U BT se alătură suporterilor la marșul de joi: „Nu vrem să ne închipuim orașul nostru fără U”

ActualitateSport by Catalin Suciu - mart. 08, 2016 0 372

Baschetbaliștii de la U BT vor participa joi, alături de galeria Universității, la un marș în centrul orașului (DETALII). Fanii lui U vor să reediteze evenimentul din 2009, atunci când orașul s-a îmbrăcat  în alb și negru.
„N vrem să ne închip im oraș l nostr fără ” ”! Echipa noastră de seniori şi o parte din j niorii cl b l i nostr vor fi alăt ri de întreaga suflare ” „-istă la marş l organizat de s porteri – ”Dacă n-ar fi !”. Marş l s porterilor îşi prop ne să tragă n semnal de alarmă as pra sit aţiei financiare în care se află echipa de fotbal a niversităţii. Marș l va avea loc joi, 10 martie, de la ora 17.00 în Piaţa nirii din Cl j-Napoca.

Fraza de mai sus este un mic exemplu despre cât de greu ar fi fără ”U”! Nici nu vrem să ne imaginăm un asemenea scenariu, astfel că vom participa la marșul suporterilor!”, anunță u-bt.ro.

„Nu vrem să ne închipuim orașul nostru fără ”U”! Echipa noastră de seniori şi o parte din juniorii clubului nostru vor fi alături de întreaga suflare „U”-istă la marşul organizat de suporteri – ”Dacă n-ar fi U!”. Marşul suporterilor îşi propune să tragă un semnal de alarmă asupra situaţiei financiare în care se află echipa de fotbal a Universităţii. Marșul va avea loc joi, 10 martie, de la ora 17.00 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca”, se mai precizează pe site-ul clubului de baschet.

MARCEL ȚENTER, antrenor principal:
„Din momentul în care am păşit în sala Sporturilor «Horia Demian» în calitate de jucător al lui «U» acum 26 de ani, am înţeles că «U» este un mod de viaţă şi că o dată însuşit, nu mai este cale înapoi. Am trăit alături de suporterii noştri cele mai frumoase momente din cariera mea şi îmi doresc ca şi copiii copiilor mei să inţeleagă acest mod de viaţă. Haide «U»!”

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor secund:
„În ultimii 15 ani, gândul că sala va fi plină de oameni ce cântă cât pot ei de tare «Haide U» sau «Slavă ţie, studenţie» m-a făcut de multe ori să merg mai departe, să trec peste probleme şi au fost o continuă sursă de motivaţie şi inspiraţie. Acum e rândul meu să susţin acest simbol ce înseamnă atât de multe pentru clujeni şi să fiu prezent joi, 10 martie 2016, la marşul suporterilor. Deci, ne vedem acolo, să cântăm împreună «Ce m-aş face eu / Ce te-ai face tu / Dacă n-ar fi U»”.

foto: u-bt.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare